Anke SyringAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anke Syring-ről van szó. A Anke Syring-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anke Syring-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anke Syring-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anke Syring-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anke Syring-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anke Syringgasse (* 1944. november 26. , München , Anne Kathrein Stegmüller néven ) német színészn , mvész és szerz .

Élet

Gyerekként kezdett rajzolni, mesélni és írni történeteket, amelyeket kitalált. A középiskola elvégzése után színészetet tanult Münchenben. Ez id alatt megszerezte els szerepeit a színházban, többek között játszott. Münchenben, Bécsben és Berlinben tanoncot is végzett mélynyomás-retusálás, grafika és elrendezés terén. Filmes és televíziós produkciókban is többször volt látható. Emellett dolgozott évekig, mint egy tanár a drámapedagógia , a szociális Pedagógiai Akadémia Münchenben és szentelte magát, hogy így és játszik bábok. Az Árnyak a tó felett még egy detektívregényt is írt . Ma szabadúszó mvészként él.

Mvek (válogatás)

  • Keresztút a Kraiburger Schlossberg-en
  • Két mozaikmvész szobrai a Kraiburg Római Múzeum számára
  • Képsorozat a háború után 60 évvel a Kraiburger Heimatmuseum számára
  • Árnyék a tó felett - detektívregény , kiadó: Emons-Verlag

Filmográfia

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. után Piet Hein Honig, Hanns-Georg Rodek : 100001. A show business enciklopédiája a 20. században. Showbiz-Data-Verlag, Villingen-Schwenningen 1992, ISBN 3-929009-01-5 , 922. o.
  2. Bejegyzés az Anke Syringrl. Letöltve: 2016. március 25 .

Opiniones de nuestros usuarios

Zsuzsa Kurucz

A Anke Syring szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Anke Syring szóló cikk teljes és jól elmagyarázott

Dorina Váradi

A hozzám hasonlók számára, akik a Anke Syring keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.