Anke StessunAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anke Stessun-ről van szó. A Anke Stessun-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anke Stessun-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anke Stessun-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anke Stessun-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anke Stessun-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anke Stessun , született Gottschalk (* 1964 , Stolzenau ) német újságíró , eladó és kommunikációs tanácsadó.

Élet

Anke Stessun (neme Gottschalk) az Albert Schweitzer Iskolába ment Nienburgban / Weserben . A középiskola elvégzése után szociológiát és újságírást tanult Göttingenben és Berlinben . Tanulmányait 1992- ben fejezte be a Magister Artiumnál. Utána szakmai gyakorlat az SFB-n (ma rbb). 1995-ben Gottschalk politikai televíziós riporterként dolgozott a Sender Freies Berlinnél . Ezt követen a berlini Landesstudio szerkesztjeként dolgozott a ProSiebenSat.1 Media-nál , majd 1997 és 1999 között a msorszolgáltató fvárosi bonni tudósítójaként . Ezután fvárosi tudósítóként és híradóként dolgozott a berlini N24 hírcsatornán . Anke Gottschalk riporterként dolgozott többek között. a washingtoni amerikai választásokon 2000-ben, és ott a stúdióvezett is képviselte.

2004-tl a 18.30 - Sat.1 Nachrichten és a kési kiadású Sat.1 News - Die Nacht televíziós msorok msorvezetje volt . 2010-ben Anke Stessun otthagyta az N24 tévécsatornát, hogy kommunikációs tanácsadóként, eladóként és médiaoktatóként dolgozzon politikusok, sajtóreferensek, vezérigazgatók és civil szervezeteknél.

igazoló dokumentumok

  1. Távol az N24-tl: május, Hagemes and Co. --quotemeter.de

Opiniones de nuestros usuarios

Lucia Csikós

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anke Stessun., Azt hittem, már mindent tudok a Anke Stessun., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anke Stessun.

Rita Baráth

Végre egy cikk a Anke Stessun, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anke Stessun

Igor Kecskés

Köszönöm ezt a bejegyzést a Anke Stessun, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anke Stessun, pont erre volt szükségem.

Magdolna Bodor

A Anke Stessun szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Anke Stessun szóló cikk teljes és jól elmagyarázott