Anke SieloffAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anke Sieloff-ről van szó. A Anke Sieloff-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anke Sieloff-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anke Sieloff-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anke Sieloff-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anke Sieloff-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anke Sieloff (született December 16-, 1965-ös in Stuttgart ) német opera , operett , musical és sanzon énekes ( szoprán / mezzoszoprán ).

Élet

Ötéves korától Sieloff, Klaus-Dieter Sieloff futballista lánya klasszikus balettórákat kapott . 1985-tl 1990-ig Geszty Sylviával énekelt a stuttgarti Musikhochschule-ban, és a stuttgarti operaiskolában folytatta tanulmányait.

A mvész az 1993/1994-es évad óta állandó tagja a Musiktheater im Revier együttesének . Számos operában, operettben és musicalben dolgozott, többek között Carmennel az azonos nev operában , Dorabellával a Così fan tutte-ban , Rosinával a sevillai borbélyban , Cherubinóban a Le nozze di Figaróban , Hansel-ben Hanselben és Gretelben , Sextus-szal a La clemenza di Tito , fhercegn Gerolstein a Die Großherzogin von Gerolstein , Maria in West Side Story , Evita az Evita , Polly Baker rült az Ön számára , Ninotschka a selyemharisnyát , Jenny Rise and Fall of the City of Mahagonny , Mirabella a Der Zigeunerbaron stb mvész vezet Számos vendégszereplés a nagy német ajkú zenei színpadokon.

Anke Sieloff zenei énekes és a lieder tolmácsa is. A Ruhr környéki Folkwang Egyetem énekének oktatója .

Díjak / díjak

20 éves korában elnyerte a fiatal tehetségek díját a berlini országos énekversenyen musical kategóriában. 1990-ben megkapta a fiatal tehetségekért járó els díjat a stuttgarti 2. nemzetközi kolorata énekversenyen , 1992-ben a Neustadt an der Weinstrasse-i Köth Erika verseny els díját , 1998-ban Észak-Rajna-Vesztfália állam támogatói díját , 2000-ben a Gelsenkirchen Színházi Díjat és az évad elején. 2002/2003-ban a Gelsenkirchen színházi közösség közönségdíját harmadszor.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Anke Sieloff - portré. In: Online zenei magazin. Letöltve: 2016. március 22 .
  2. Anke Sieloff. In: mkv-ev.de. Letöltve: 2016. március 22 .
  3. ^ Anke Sieloff (1). In: www.gelsenkirchener-geschichten.de. Letöltve: 2016. március 22 .

Opiniones de nuestros usuarios

Leila Koncz

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Anke Sieloff, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt

Karina Bakos

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Anke Sieloff. Nekem tetszik

Julianna Kardos

Ebben a Anke Sieloff szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni