Anke Reschwamm-SchulzeAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anke Reschwamm-Schulze-ről van szó. A Anke Reschwamm-Schulze-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anke Reschwamm-Schulze-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anke Reschwamm-Schulze-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anke Reschwamm-Schulze-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anke Reschwamm-Schulze-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anke Reschwamm-Schulze (született December 8-, 1972-es a Bautzen ) egykori német sífutó .

Anke Reschwamm indul az SC Willingen csapatában . Három nappal a 20. születésnapja eltt, nemzetközi kupán debütált egy európai kupaversenyen. B két héttel késbb debütált a Val di Fiemme-i terepfutó világkupán , és öt ponttal tévesztette el a 35. helyet a 15 km-es gyorsúszásban. Pontosan egy évvel késbb, 1993. december 18-án, Davosban megnyerte a 10 kilométeres gyorsúszást 23-ként elször a világkupa pontjain. 1996 februárjában els ízben érte el a legjobb tízben a szabadfogású sprintben rendezett 127 világkupa egyikén, és kilencedik lett. 1997 januárjában egy hellyel jobban helyezkedhetett el az 5 kilométeres osztályban, és így egyetlen futamon érte el a legjobb eredményt. A váltóval két dobogóra jutott, 2004-ben La Clusaz második helyezettjeként , Gällivare harmadik helyezettjeként .

1993 és 2005 között, 2003-tól eltekintve, Reschwamm részt vett az összes skandináv sí Világbajnokságon . Kétszer tudott bekerülni az els tízbe az üldöz versenyeken: 1993-ban tizedikként a Thunder Bay -ben, 1997-ben pedig kilencedikként Trondheimben . Karrierje csúcspontja a téli olimpiai játékok két részvétele volt . 1998- ban öt versenyen indult Naganóban . Öt kilométer fölött a 37., a 15 kilométernél a 38., a 30 kilométeren felül a 26. és az üldözésben a 31. A váltóval ötödik helyen hiányzott egy érem. A Salt Lake City , Reschwamm volt nem része a német arany relé 2002 . A sprintben a 10. lett, több mint 15 kilométeren 35. 2006- ban nem kvalifikálta magát a játékokra, és a szezon után befejezte karrierjét.

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Dominik Bereczki

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Anke Reschwamm-Schulze, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt

Alida Szarka

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Anke Reschwamm-Schulze_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Dalma Lőrincz

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Anke Reschwamm-Schulze

Bernadett Szatmári

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Anke Reschwamm-Schulze_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Karola Kun

Tetszik az oldal, és a Anke Reschwamm-Schulze szóló cikk az, amit kerestem