Anke MöhringAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anke Möhring-ről van szó. A Anke Möhring-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anke Möhring-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anke Möhring-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anke Möhring-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anke Möhring-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anke Möhring (született August 28-, 1969-es a Magdeburg ) egykori német úszók , akik versenyeztek az NDK .

Az ersségei a hosszú szakaszokon rejlenek, és itt tudta elérni a sikereit. 1985-ben 800 m gyorson Európa-bajnok lett klubtársának, Astrid Straussnak megelzve . 1989-ben megnyerte az Európa-bajnokságon a 400 méteres, valamint a 800 méteres gyorsúszást. Az olimpiai játékok a Szöul a 1988 -ben megnyerte a bronzérmet több mint 400 méter, amiért elnyerte a Hazafias Érdemrend bronz.

Rekordok

Német rekordok (1)
400 m szabad stílus 04: 05.84 perc 1989. augusztus 17 Bonn
800 m gyorsúszás 08: 19.53 perc 1987. augusztus 22 Strasbourg
(2008. augusztus 1-jétl)

Dopping az NDK-ban

Az 1989-es Úszó 1989-es díját a 2013-as legjobbak listájáról törölték, mivel az NDK-ban , valamint az összes többi NDK-s úszóban, akik 1973 óta elnyerték az úszás szisztematikus és állam által elrendelt doppingját,

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. "Az év úszója": Kristin Otto elveszíti Spiegel Online díját , 2013. december 3

Opiniones de nuestros usuarios

Regina Török

A hozzám hasonlók számára, akik a Anke Möhring keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.

Brigitta Kállai

Köszönöm ezt a bejegyzést a Anke Möhring, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anke Möhring, pont erre volt szükségem.

Balint Demeter

A Anke Möhring nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van