Anke KühnAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anke Kühn-ről van szó. A Anke Kühn-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anke Kühn-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anke Kühn-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anke Kühn-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anke Kühn-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anke Kühne (szül Kühn) (született február 28-, 1981-ben a hannoveri ) egy német állampolgár hokis .

Karrier

Kühne kezdte pályafutását TSV Engensen együtt Kerstin Hoyer , aki szintén a nemzeti hokis, és ott játszott 1985-tl 1991- majd átkerült a Hannover Hockey Club és ott is maradt 1991-tl 1992-Aztán volt 1992-1997 a DTV Hannovernél. Kühne 1997 óta aktív az Eintracht Braunschweig csapatában, és hosszú ideig az 1. Bundesligában játszik . A 2008/2009-es szezonban azonban az Eintracht Braunschweig feljutott a másodosztályba, és csak a 2013/14-es szezonban emelkedett újra.

Els nemzetközi mérkzését 2003. május 16-án játszotta a német válogatott Azerbajdzsán elleni 4-2-es gyzelmével. Ugyanebben az évben bronzérmet nyert a válogatottal a barcelonai jégkorong Európa-bajnokságon .

Kühne ünnepelte legnagyobb sikere a 2004-es olimpiai játékok a Athén . Meglepen olimpiai bajnok volt a válogatottal. Kühne rövid szögletbl szerezte meg az 1-0- t a Hollandia elleni döntben a 6. percben . 2007. augusztus 25-én a jégkorong-válogatott Európa-bajnokával volt a 2007-es mezei jégkorong Európa-bajnokságon , Manchesterben (Anglia).

Az olimpiai játékok a pekingi a 2008 Kühne ismét a ni jégkorong csapat, a német csapat került a negyedik helyen. Anke Kühne (csapattársával, Fanny Rinnével együtt ) meznygóllal és két tizenegyes szöglettel szerezte a legtöbb találatot a német csapat számára. Többek között az egyetlen német gólt sikerült elérnie az Argentína elleni harmadik hely dönt játékában.

Tanúsított tanár, de 2007 tavaszán 24 hónapra jelentkezett szerzdéses katonaként a pekingi olimpiai játékok elkészületeinek részeként. 2009 szeptembere óta általános iskolai tanárként gyakorolja hivatását.

2010 júliusában feleségül vette barátját, az evezõt, Tobias Kühne-t , aki szintén részt vett a 2004-es athéni olimpiai játékokon, és kormányos nélkül kettesben a 6. helyre került.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Braunschweiger Zeitung, 2008. augusztus 1

Opiniones de nuestros usuarios

Bela Schmidt

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Anke Kühn szóló cikkhez, de nagyon tetszett.

Karina Nemes

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Anke Kühn talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Anke Kühn szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes

Balazs Rózsa

A Anke Kühn szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Benjamin árvai

Nagyszerű poszt a Anke Kühn., Nagyszerű poszt a Anke Kühn.