Anke KortemeierAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anke Kortemeier-ről van szó. A Anke Kortemeier-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anke Kortemeier-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anke Kortemeier-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anke Kortemeier-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anke Kortemeier-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anke Kortemeier (született November 9-, 1975-ben a müncheni ) egy német színészn , msorvezet és hang színészn .

Élj és cselekedj

Anke Kortemeier 1980 -ban kezdte a szinkronizálást édesanyja barátja révén. Sok cseh mesefilmben beszélt.

1994-ben állt elször a kamera elé egy ZDF háromrészes sorozathoz. Magán színészleckéket vett, de soha nem járt drámaiskolába. Miután 1995 -ben és 1996 -ban moderálta a Ferienfieber gyermekünnepi msort az ARD -n és a ZDF -en , egy évvel késbb a Tabaluga tivi cím gyermekmsor msorvezetje lett , amelyet Marco Ströhlein mellett mutatott be .

Ezt további sorozatokban és filmekben betöltött szerepek, valamint a Disney Channel több moderációja követte . Az elmúlt években azonban Kortemeier egyre inkább hangszínészn tevékenységére koncentrált, a. Lindsay Lohan német hangja . Magánemberként házas, Münchenben él, és nagyon elkötelezett az afrikai gyermekek és állatok iránt. Egyik legnagyobb hobbija az éneklés. Luvlee ( Isla Fisher ) szerepében is hallható a The Lockout cím filmben .

Moderálások

Filmográfia (kiválasztás)

Szinkronizálás (kiválasztás)

Filmek

Sorozat

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Klara Bakos

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anke Kortemeier íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anke Kortemeier

Dalma Bodor

Örömmel találtam ezt a cikket a Anke Kortemeier., Örömmel találtam ezt a cikket a Anke Kortemeier.

Gertrud Varga

A hozzám hasonlók számára, akik a Anke Kortemeier keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.