Anke kés esteAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anke kés este-ről van szó. A Anke kés este-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anke kés este-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anke kés este-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anke kés este-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anke kés este-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Televíziós sorozatok
Eredeti cím Anke kés este
Gyártó ország Németország
év 2004
Gyártó
cég
Brainpool
hossz 50 perc
Epizódok 2 évszak alatt 68
Msorszórás
forgatása
Hétftl csütörtökig 11:15 óra körül
mfaj Kés esti msor
Moderálás Anke Engelke
Els adás 2004. május 17-én, szo.1

Az Anke Late Night egy német kés esti msor volt, amelyet a Brainpool készített .

történelem

Az Anke Engelke által moderált program 2004. május 17-én, szombaton , a Harald Schmidt Show nyílásán kezddött . A show házi zenekara az Electric Ladyband volt, amelyet Claus Fischer rendezett , korábban a TV-total együttes basszusgitárosa. A premier eltt Rudi Carrell és Olli Dittrich közötti 10 000 eurós tét keltett felkelést . Carrell arra tippelt, hogy a show kudarcot vall. Az akkori Sat.1 fnök, Roger Schawinski erre médiahatékonyan reagált és 20 000 eurót fogadott el ellene. A fogadást késbb Carrell visszavonta.

Fogadás a premier közvetítése után

A msor nem felelt meg sokak elvárásainak, és már az els héten rengeteg nézt veszített. A program nem tudott eleget tenni a korábban meghirdetett igénynek, amely szerint meghívta a jelenlegi vendégeket, amíg a lemondást 18 héttel a premierje után nem mondták le.

Nyári szünet és toborzás

2004. augusztus 5. és augusztus 30. között az Anke Late Night a nyári szünetre ment, annak ellenére, hogy az 1. sz. Ez táplálta azokat a pletykákat, hogy a többnyire negatív kritika , valamint a kvóták, amelyek folyamatosan jóval a várakozások alatt voltak, a msor leállításához vezetnek. 2004. október 21-én a msort végül ezért törölték.

Késbb Engelke "katasztrófámnak" minsítette a msort. "Csak nem tudtam megtenni" - válaszolta a lány arra a kérdésre, hogy miért nem sikerült. A kés éjszaka azt jelenti, hogy a moderátor kimegy, a közönség elé áll és elször negyedórán át vicceldik. Nem bírtam ezt a negyed órát. "

Egyéni bizonyíték

  1. "Rudi Carrell visszavonja a fogadást Anke Engelke ellen". In: DWDL.de. 2004. június 14 , 2016. október 24 .
  2. a b Matthias Kalle: Ez nem vicces, in: Zeit-Magazin 30. szám, 2013. július 18., 1320., Itt 20.

web Linkek

Anke Late Night a brainpool.de webhelyen, hozzáférés 2010. július 9

Opiniones de nuestros usuarios

Zita Berényi

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Anke kés este talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Anke kés este szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes

Szilvia Fodor

Nagy felfedezés ez a cikk a Anke kés este és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Anke kés este és az egész oldal