Anke Kaysser-PyzallaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anke Kaysser-Pyzalla-ről van szó. A Anke Kaysser-Pyzalla-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anke Kaysser-Pyzalla-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anke Kaysser-Pyzalla-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anke Kaysser-Pyzalla-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anke Kaysser-Pyzalla-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anke Rita Kaysser-Pyzalla (született szeptember 26-, 1966-os in Schwerte ) német anyagok tudós és gépészmérnök . Kaysser-Pyzalla a berlini Helmholtz Anyag- és Energiaközpont tudományos igazgatója és a bochumi Ruhr Egyetem professzora volt . 2017 és 2020 között a TU Braunschweig elnöke, 2020 októbere óta a Német Repülési Központ (DLR) igazgatóságának elnöke .

karrier

Pyzalla 1995-ben szerzett doktori címet anyagmérnök szakon a bochumi Ruhr Egyetem Gépészmérnöki Karán. 1995 és 2001 között tudományos asszisztens volt az akkori berlini Hahn Meitner Intézetben .

2001 habilitáltan fordulnak a Buhumi Ruhr Egyetemen. 2001 és 2003 között a berlini TU Anyagtudományi és Technológiai Intézetének tudományos asszisztense volt . 2003-ban kinevezték a Bécsi Mszaki Egyetem professzorává , ahol az Anyagtudományi és Technológiai Intézetben kutatott és tanított. 2005 és 2008 között "tudományos tag" és a düsseldorfi Max Planck Vaskutató Intézet osztályának igazgatója volt . 2006-ben nevezték ki adjunktus professzor , az Institute for Materials a Ruhr Egyetem Bochum . 2008 októberében a berlini Helmholtz Anyag- és Energetikai Központba költözött tudományos ügyvezet igazgatóként , aki ( Karin Lochte után ) második nvé vált egy nagy német kutatóintézet élén. 2011-ben kinevezték a bochumi Ruhr Egyetem egyetemi tanárává.

2016. december 14-én Pyzallát a TU Braunschweig szenátusa és egyetemi tanácsa egyhangúlag javasolta új elnöknek. Március 30-án kinevezték a TU Braunschweig elnökévé, 2017. május 1-jei hatállyal.

A DLR szenátusának 2020. március 18-i ülésén egyhangúlag megválasztották a Német Repülési Központ (DLR) új vezérigazgatójává . 2020. október 1-jén vette át Pascale Ehrenfreund hivatalát .

Tagságok

  • 2008: Az ERC "Termékek és folyamattervezés" panel tagja az ERC haladó támogatásaiért
  • 2009: Berlin tanácsadó tagja az Einstein Alapítvány Tudományos Bizottságának
  • 2010: a Berlini Alkalmazott Tudományi Egyetem kuratóriumának alelnöke
  • 2010: a Tudományos Menedzsment Központ (ZWM) kuratóriumi tagja , Speyer
  • 2011: A kanadai fényforrás tudományos tanácsadó bizottságának tagja
  • 2011: A Szövetségi Elnök Technológiai és Innovációs Díja, a Future German Prize zsrijének tagja (sokáig nem tagja a Kuratóriumnak)
  • 2011: A Potsdami Kutatási Hálózat gyöngyalapítványának felügyelbizottságának elnöke

Tagság akadémiákon és tudományos társaságokban

Akadémiai irodák

web Linkek

Commons : Anke Kaysser-Pyzalla  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. A TU Braunschweig volt elnökei , elérhetség: 2019. március 19.
  2. Prof-Anke-Kaysser-Pyzalla-a TU-Braunschweig elnök-helyettese . In: TU Braunschweig | Blogok . ( tu-braunschweig.de [Hozzáférés ideje: 2016. december 14.]].
  3. DLR - Prof. Anke Kaysser-Pyzalla lesz az igazgatóság új elnöke. Letöltve: 2020. március 18 .

Opiniones de nuestros usuarios

Alice Vass

A Anke Kaysser-Pyzalla szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Gabor Forgács

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Anke Kaysser-Pyzalla., Helyes

Emerencia Szatmári

Valami mást kellett találnom a Anke Kaysser-Pyzalla, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Anke Kaysser-Pyzalla