Anke JohannsenAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anke Johannsen-ről van szó. A Anke Johannsen-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anke Johannsen-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anke Johannsen-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anke Johannsen-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anke Johannsen-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anke Johannsen (született június 15-, 1981-ben a Siegburgban ) német énekes , zongorista és zeneszerz származó Duisburg .

életrajz

Miután énekesként és billentysként kezdett különböz zenekarokban és musicalekben, Anke Johannsen 2005-ben zongoramvészként és énekesként kezdett szólókarrierbe. 2006-ban az amerikai CD Baby Days of Music céggel együttmködve zongoraalbumot adott ki saját improvizációival és szerzeményeivel.

A Love Will Always Find A Way kislemezének megjelenése után turné következett Tunde Baiyewu-val , a Lighthouse Family énekesével , Anke Johannsen Tunde-val zongoristaként és énekesként.

Megjelenés más európai országokban, valamint az USA-ban, Afrikában és Ázsiában Anke Johannsent a német határokon túl is híressé tette. 2011 óta ide tartozik Libanon is , ahol ötször bejárta koncertkörútjait.

Anke Johannsen 2009-ben írta és publikálta elször a Greif nach den Sternen német címet , amely az üdítitalra irányuló médiakampányt kísérte.

2010 és 2014 között a mvész saját zenekarával ("Anke Johannsen Band") turnézott: Andreas Reinhard - basszusgitár, Jens Otto - dob. A trió, amelyet néha kibvítettek gitárosra is, csak saját zenéit játszotta német és angol szövegekkel egyaránt. A stílust a jazz, a pop és a soul keverékeként lehetne leírni.

2011 augusztusában ezzel a felállással rögzítette Once Upon a Time cím albumát , amely 2012. február 3-án jelent meg. A Wiedersehen cím dal kislemezként jelent meg . Ezt az albumot részben a crowdfunding finanszírozta , amely a zenekar beszámolóit hozta létre a WDR (Local Time Ruhr) és a ZDF (Volle Kanne) témákban.

2012-ben a Wiesbadenben található R + V BKK számára várakozási ciklust készített és készített. A dal és a videó is, amelyet közösségi média célokra készítettek, országos figyelmet kapott.

2012 augusztusában Anke Johannsen felvette Auf dem Seil cím zongoraalbumát , amelyet ugyanezen év októberében jelent meg.

2013 áprilisában Anke Johannsen készített egy rövid filmet a bátorság témájában zenész kollégájával, Jens Otto-val együtt, 30 résztvev részvételével.

Ugyanezen év nyarán együttmködés alakult ki a duisburgi könyvíróval, Robert Tonks-szal. Tonks Denglisch in Pool Position cím könyve alapján : Az angol viccesé teszi a német Werbungot! 2 elállt a Pool Position cím dallal , amelyhez közösen készítettek egy videoklipet.

Szintén 2013 nyarán jelentette meg Anke Johannsen a Who Says cím számát . Elször teljesen egyedül készítette a dalt és a hozzá tartozó videoklipet. A lövöldözésre Duisburgban és a volt berlini Tempelhof repültér helyszínén került sor.

2014 áprilisában az Anke Johannsen Band kiadta a To Make You Happy cím él albumát , amelyet 2013/2014 telén koncerteken vettek fel. Ennek az albumnak a címét az eladó motivációja alapján választották meg, hogy mindig boldoggá tegye közönségét.

2014 májusában a WDR Duisburg sugározta Anke Johannsen portréját, amelyhez az Alone for the Moon cím dalt használták horogként. A dal leírja Anke Johannsen érkezését örökbefogadott otthonába, Duisburgba, amelyet nyilvánosan lelkesen vall.

Anke Johannsen 2014 óta zenekar nélküli kompozícióknak és produkcióknak szenteli magát. Ez magában foglalja az állami intézmények projektjeit, valamint az ügyfelek számára készült zenei és video produkciókat. 2015-ben komponálta a jubileumi dalt a dortmundi LWL-Klinik 120. évfordulójára. 2016 tavaszán Duisburg városával és az Exoduscomité holland szervezettel együttmködve létrehoztak egy zenei videó kollázst a "Néma hsök" témában. Ezt a projektet a második világháború és az újjáépítés utolsó szakaszából származó holland és német emberek ihlették, ugyanakkor tisztelettel adózik korunk embereinek is, akik a dönt pillanatban helyesen cselekednek, vagy mindig többet tesznek, mint amennyit kell. A videoklip német és holland rövid szövegekkel és történelmi fotókkal illusztrálja a dalt.

Ugyanezen év nyarán közzétette az általam futtatott, az 1000 ló erejével cím videoklipet , amelyet más duisburgi lakosokkal együttmködve hoztak létre és a futás szerelmének szentelik. Anke Johannsen erre inspirációként felhasználta a korábban lezajlott duisburgi Rajna-Ruhr maratont.

A mvész egyre inkább élben látható eladásokon, mhelyekben és mvészi beavatkozásokban. Ebben ötvözi a költészetet / szövegeket, képeket és zenét, és elkötelezi magát a kreativitás lehetségeinek és hozzáállásának.

2017 júniusától 2019 decemberéig Anke Johannsen a Wir Zugvögel cím konceptuális albumán dolgozott , amelyet ismét közösségi finanszírozással finanszírozott . A kompozíciók készítésekor bevonta úgynevezett album szponzorait, hogy vonatinterjúkat készített válogatásukkal, amelyek tartalma szolgált a zene és a szöveg alapjául. Az AkzepTanz és a When the new times begin dalok egyetlen kiadványként jelentek meg 2017 novemberében. Az album 2019 decemberében jelent meg.

Kitüntetések

2020-ban a Köhler-Osbahr-Stiftung megadta Anke Johannsennek Duisburg városának zenei oktatási díját gyermekekkel és fiatalokkal végzett zenei munkájáért.

Diszkográfia

Albumok

 • Több mint látszik (2005)
 • A Zene Napjai (2006)
 • Egyszer volt ... (2012)
 • Kötélen (2012)
 • Boldoggá tenni (2014)
 • Mi vándormadarak (2019)

Egyedülállók

 • A szerelem mindig megtalálja az utat (2007)
 • Reach for the Stars (2008/2009)
 • Viszlát (2012)
 • Pool pozíció (2013)
 • Ki mondja (2013)
 • Elfogadó tánc (2017)
 • Amikor eljön a New Times (2017)

web Linkek

igazoló dokumentumok

 1. Egyedülálló (német). Letöltve: 2020. február 4. (német).
 2. Dátumok. Letöltve: 2020. február 4. (német).
 3. Dátumok. Letöltve: 2020. február 4. (német).
 4. Libanonban utazó zenész . ( waz.de [hozzáférés: 2018. január 3-án]).
 5. Coolayran Next Generation Stars Vol. 1. Hozzáférés : 2020. február 4 ..
 6. Anke Johannsen: "Volt egyszer ..." családi album d. Anke Johannsen. Letöltve: 2020. február 4 .
 7. Nincs unalom az R + V BKK - R + V Blog sorával . In: R + V Blog . 2012. november 21 ( ruv-blog.de [hozzáférés: 2018. január 3.]).
 8. Egyedülálló (német). Letöltve: 2020. február 4. (német).
 9. 30 színész demonstrálta a Bátorságot . ( waz.de [hozzáférés: 2018. január 3-án]).
 10. ROBERT TONKS + ANKE JOHANNSEN: MOST, A DENGLIS DALT KAP! Archivált az eredeti szóló 4 január 2018 ; megtekintve 2018. január 3-án .
 11. Anke Johannsen: Ki mondja. Letöltve: 2020. február 4. (német).
 12. WAZ: Mindenki "boldog" - beleértve az Anke Johannsen zenekart is. Letöltve: 2020. február 4 .
 13. Szerelmes dal Duisburg számára / Anke Johannsen (WDR) portréja. Letöltve: 2020. február 4. (német).
 14. Szórakoztató beszédek és évfordulós dal. Letöltve: 2020. február 4 .
 15. A videoklip tisztelettel adózik a polgári bátorságnak. 2016. június 18, hozzáférés 2020. február 4-én (német).
 16. Rich Thomas Richter: Találat minden terepfutó rajongó számára "Duisburgban készült" . ( waz.de [hozzáférés: 2018. január 3-án]).
 17. Olaf Reifegerste: Anke Johannsen portréja: Vándorló madarak album szponzorokat keresnek. Letöltve: 2018. január 3 .
 18. Anke Johannsen megkapja a zeneoktatási díjat. 2021. március 19., hozzáférés: 2021. május 17. (német).

Opiniones de nuestros usuarios

Istvan Kelemen

Ez egy jó cikk a Anke Johannsen_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

Valter Jenei

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Anke Johannsen., Helyes

Szabolcs Dobos

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Anke Johannsen talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Anke Johannsen szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes

Albin Erdős

Köszönöm ezt a bejegyzést a Anke Johannsen, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anke Johannsen, pont erre volt szükségem.