Anke HelfrichAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anke Helfrich-ről van szó. A Anke Helfrich-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anke Helfrich-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anke Helfrich-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anke Helfrich-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anke Helfrich-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anke Helfrich (született November 11-, 1966-os a Horb am Neckar ) német zenész (zongora, zeneszerzés) a modern jazz .

Élj és cselekedj

Helfrich Windhoekban ( Namíbia ) és Weinheimben ntt fel , ahol zongoraórákat is kapott. Miután a kezdeti siker, mint egy állami díjat nyert Jugend jazzt (1987), tanult Freiburgban és 1989-tl a Amszterdami Hoogeschool voor de Kunsten in Hilversum Henk Elkerbout és Rob Madna . Mert az kitn mérték, megkapta az ösztöndíjat, amely lehetvé tette , hogy tanulmányozza a Kenny Barron és Larry Goldings a New York-i . 1996-os visszatérése után triót alkotott Johannes Weidenmüller és Jochen Rückert társaságában . 2000-ben megjelent az els "Látni fogod" CD-je Mark Turner vendégszólistával . 2002-tl Martin Gjakonovski és Dejan Terzic hármasban játszottak , akikkel számos nemzetközi turnén turnézott és számos fesztiválon vendégszerepelt. Roy Hargrove- val együtt az Anke Helfrich trió felvette a Better Times Ahead CD-t . 2009 januárjában kiadta Stormproof cím CD- jét ( Henning Sieverts , Dejan Terzic és Nils Wogram közremködésével ) az Enja -Records.

1999 és 2004 között Jürgen Seefelder kvartettjében is játszott . A lány továbbra is végezze a Benny Bailey , Carolyn Breuer , Keith Copeland , Özay , Johnny Griffin , Thomas Heidepriem , Jimmy Woode , Tony Lakatos , Manu Katché , Christian von Kaphengst , Stacy Rowles , a Diva Jazz Orchestra és Johannes Weidenmüller .

Túrái Spanyolországba, Olaszországba, Franciaországba, Lengyelországba, Törökországba, Bulgáriába, Litvániába, Hollandiába, Svájcba, Dániába, Svédországba, Luxemburgba, az Egyesült Államokba, Kínába, Malajziába és Afrikába vezették.

Helfrich 1999 óta a Mannheimi Zenemvészeti Egyetem oktatója , a dr. Hoch konzervatórium a Frankfurt am Main .

Díjak és díjak

1996-ban Helfrich és triója elnyerte az Európai Jazz Versenyt, 1998-ban pedig a Hennesy Jazz Search els díját. Meglátod cím albumát 2000-ben jelölték a német lemezkritikusok negyedéves díjára. Ugyanebben az évben megkapta a Weinheimer Muddy's Award díját. 2003-ban megkapta Worms város jazz díját . 2006-ban a Better Times Ahead cím CD-jét szintén a német lemezkritikusok negyedéves díjára javasolták. 2016-ban megkapta az ECHO Jazz kategóriát Az év nemzeti hangszerese - zongora / billentysök kategóriában. 2017-ben elnyerte a Hessian Jazz- díjat.

Diszkográfiai jegyzetek

Lexigráfiai bejegyzés

web Linkek

Commons : Anke Helfrich  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. ^ A zeneipar szövetségi szövetsége: ECHO Jazz | 2016. évi díjazottak. Hozzáférés: 2017. október 22 .
  2. Zongorista Anke Helfrich kap hesseni Jazz Díjat , a Die Welt , május 24, 2017

Opiniones de nuestros usuarios

Albin Csapó

Végre egy cikk a Anke Helfrich, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anke Helfrich

Gergely Baranyi

Nagy felfedezés ez a cikk a Anke Helfrich és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Anke Helfrich és az egész oldal

Julia Papp

Meglepett ez a cikk a Anke Helfrich, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Anke Helfrich