Anke EymerAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anke Eymer-ről van szó. A Anke Eymer-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anke Eymer-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anke Eymer-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anke Eymer-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anke Eymer-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anke Eymer született Kalinka (született április 12-, 1949-es a Fiefbergen ) egykori német politikus ( CDU ). 1990 és 2009 között a német Bundestag tagja volt .

Élet és munka

Miután elvégezte a középiskolát , Anke Eymer tanult a University of Education a Kiel , amit befejezett 1972-ben az els államvizsga a tanítás a primer és középiskolákban . Ezután dolgozott tanár és 1987-1990 vezette a Bugenhagent Iskola Lübeck , mint f .

Anke Eymer 1973 óta él házasságban Ekkehart Eymerrel, és egy fia van. A politikus, Werner Kalinka a testvére.

Politikai párt

Eymer 1970-ben csatlakozott a Junge Unionhoz , 1972-ben a CDU-hoz. volt elnöke a Lübeck kerület egyesület a nk unió és jelenleg tiszteletbeli elnöke . Ezen felül 1990 és 2004 között a lübecki CDU kerületi egyesület alelnöke volt.

Képviselk

A német Bundestag tagjaként titkár, a Ni és Ifjúsági Bizottság, a Család- és Idsek Bizottságának tagja, majd a Külügyi Bizottság tagja , a nemzetközi npolitika , a nemzetközi kultúrpolitika és az Afrikai Köztársaság eladója volt . Szaharától délre fekv országok .

Az Európa Tanács Parlamenti Közgylésének és a NYEU Közgylésének a német Bundestag küldöttségéhez tartozott . Ezen felül megbízatása részeként tagja volt az UNICEF német bizottságának .

Anke Eymer mindig a Schleswig-Holstein állam listáján keresztül lépett be a Bundestagba. A 2009-es szövetségi választásokon a szavazatok 30,3 százalékát kapta, és az SPD jelöltje, Gabriele Hiller-Ohm legyzte . Az állami listán nem volt megfelelen biztosítva a lista 6. helyével.

Szociális irodák

Anke Eymer a Német-Izraeli Társaság alelnöke és a Jeruzsálemi Alapítvány kincstárnoka volt .

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Wolfram Hammer: A rendbontó az északi CDU-ból . In: Lübecker Nachrichten , 2010. december 3., 7. o
  2. Az SPD továbbra is a legersebb er Lübeckben. In: Lübecker Nachrichten, 2009. szeptember 28-i különválasztási kiadás, 15. o.

Opiniones de nuestros usuarios

Karola Dobos

Köszönöm ezt a bejegyzést a Anke Eymer, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anke Eymer, pont erre volt szükségem.

Viola Csikós

Ezt a bejegyzést a Anke Eymer-ről pont ezt kerestem.

Izolda Keresztes

Örömmel találtam ezt a cikket a Anke Eymer., Örömmel találtam ezt a cikket a Anke Eymer.

Valter Puskás

Végre egy cikk a Anke Eymer, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anke Eymer

Ivan Szöllősi

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Anke Eymer., Helyes