Anke ErlankAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anke Erlank-ről van szó. A Anke Erlank-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anke Erlank-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anke Erlank-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anke Erlank-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anke Erlank-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anke Erlank (született július 28-, 1977-es a Cape Town ) egykori dél-afrikai kerékpáros és világbajnok a határokon triatlon (2001).

Karrier

18 éves korában Anke Erlank 1995. novemberében Mexikóban indult a triatlon világbajnokságon, és a juniorok között a 19. helyen végzett.

1999-ben Erlank megnyerte az amerikai Tour de Toona versenyt . 2000 februárjában Paula Newby-Fraser mögött a hosszútávú triatlon második helyezettje volt a dél-afrikai Ironmannél (3,86 km úszás, 180,2 km kerékpározás és 42,195 km futás).

2001-ben Xterra világbajnok lett a triatlonban Hawaii-on , 2004-ben pedig Európa-bajnok az Xterra Cseh Bajnokságon .

2004-ben és 2005-ben elnyerte a címet a dél-afrikai egyéni idfutamon . Szintén 2005-ben két afrikai bajnoki címet nyert - egyéni idfutamon és országúti versenyen . Az Erlank 2005 óta nem jelent meg nemzetközi szinten.

Sportos sikerek

(DNF - nem fejezdött be )

Csapatok

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Anke Erlank és Conrad Stoltz a 2001-es XTerra Bajnokság gyztesei  (az oldal már nem elérhet , keresés a webarchívumokbanInformáció: A linket automatikusan hibásként jelölték meg. Kérjük, ellenrizze a linket az utasításoknak megfelelen, majd távolítsa el ezt az értesítést. a Trib2b.com oldalon@ 1@ 2Sablon: Dead Link / www.tri2b.com  
  2. Xterra EM 2004: Ute Schäfer nyeri a címet

Opiniones de nuestros usuarios

Noemi Lakatos

Köszönöm. A cikk a Anke Erlank hasznos volt számomra., Nagyon érdekes cikk a Anke Erlank

Henrietta Bereczki

Meglepett ez a cikk a Anke Erlank, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Anke Erlank

Egon Barna

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Anke Erlank. Nekem tetszik

Annabella Benkő

Végre egy cikk a Anke Erlank, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anke Erlank

Kamilla Csizmadia

Köszönöm ezt a bejegyzést a Anke Erlank, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anke Erlank, pont erre volt szükségem.