Anke BeckerAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anke Becker-ről van szó. A Anke Becker-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anke Becker-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anke Becker-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anke Becker-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anke Becker-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anke Becker (* 1967 Bad Godesbergben ) a Marburgi Philipps Egyetem professzora a biológia tanszékén, és 2016 óta a Szintetikus Mikrobiológiai Központ (SYNMIKRO) ügyvezet igazgatója .

Karrier

Anke Becker 1986-tól 1991-ig elvégezte a biológia diplomát a Bielefeldi Egyetemen . 1993-ban a Bielefeldi Egyetem genetika tanszékén doktori címet szerzett Rhizobium meliloti szukcinoglikán bioszintézis gén régiójának elemzésérl . 1994-ben fejezte be habilitációs Karának biológia Bielefeld Egyetem egy tanulmányt a bioszintézise bakteriális poliszacharidok ( vén legendi a genetika ).

2011 óta a Szintetikus Mikrobiológiai Központ SYNMIKRO tagja, 2016 óta ügyvezet igazgatója , amelyben 2010- ben egyesítették a Marburgi Philipps Egyetem és a Max Planck Földi Mikrobiológiai Intézet mikrobiológiailag orientált kutatási területeit . A SYNMIKRO alapítását a hesseni LOEWE finanszírozási program támogatta.

Becker 2010 óta a Journal of Bacteriology társszerkesztje, 2013 óta a Journal of Biotechnology szerkesztje . 2015 óta a Szenátus Bizottságának a genetikai kutatás alapvet kérdéseinek ( DFG ) tagja .

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. A bakteriális poliszacharidok bioszintézisének molekuláris genetikai elemzése a Sinorhizobium meliloti és a Xanthomonas campestris exopoliszacharidjainak példájával . 1994.
  2. https://synmikro.com/administration/directorate.html hozzáférés: 2020. december 30.
  3. Tudományos Tanács. Nyilatkozat a hesseni LOEWE kutatásfinanszírozási programról , 2017. január 7
  4. ^ Journal of Biotechnology, szerkesztség, hozzáférés 2017. január 7

Opiniones de nuestros usuarios

Zsofia Józsa

Tetszik az oldal, és a Anke Becker szóló cikk az, amit kerestem

Zita Vincze

Ebben a Anke Becker szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni

Thomas Soltész

Nagy felfedezés ez a cikk a Anke Becker és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Anke Becker és az egész oldal