Anke Baier-LoefAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anke Baier-Loef-ről van szó. A Anke Baier-Loef-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anke Baier-Loef-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anke Baier-Loef-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anke Baier-Loef-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anke Baier-Loef-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anke Baier-Loef , született Baier, (született May 22-, 1972-es a Eisenach ) egykori német gyorskorcsolyázó .

Karrier

Anke Baier-Loef atlétikai pályafutását az atlétika területén kezdte, de leend edzje, Stephan Gneupel kezdeményezésére 1985-ben váltott a gyorskorcsolyára. 1991-ben junior világbajnok volt Calgaryban , és ugyanabban az évben az év junior sportolójának választották .

Anke Baier-Loef 1992-ben , 1994-ben és 1998-ban részt vett a téli olimpián . Miután 1992- ben Albertville - ben megszerezte a 9. és 1000 m fölötti 10. helyet, Baier-Loef lánykori neve Baier néven 80 ponttal, az összesített világkupában 9. helyezést ért el 500 m távon, ezüstöt nyert. érem 1000 m fölött a téli olimpiai játékokon 1994- ben , Lillehammerben . 1500 méter felett 11., 500 m felett pedig 15. lett. Az ezüstérem megszerzéséért megkapta - mint a játékok összes éremgyztesét - a szövetségi elnök ezüst babérlevelét.

Az 1998-as naganói játékokon 500 m felett 15., 1000 m felett pedig 16. lett. 1999. május elején visszavonult a versenysporttól.

vegyes

Anke Baier-Loef 1997 óta él házasságban Arie Loef holland gyorskorcsolyázóval .

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. ^ "Eredmények nemzeti bajnokságok nélkül", Sport-Bild 1993. március 17-tl, 61. o
  2. 7. A szövetségi kormány 1999. október 26-i sportjelentése a Bundestag számára, 14/1859 nyomtatványok, 55. oldal, ... az olimpiai és a paralimpiai játékok érmes nyerteseinek ezüst babérlevelet adtak át.
  3. Anke Baier-Loef befejezi a karrierjét. In: Berliner Zeitung . 1999. május 5., hozzáférés: 2015. június 8 .

Opiniones de nuestros usuarios

Magdolna Sárközi

A Anke Baier-Loef nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Melitta Bencsik

Nagy felfedezés ez a cikk a Anke Baier-Loef és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Anke Baier-Loef és az egész oldal

Rudolf Bálint

Ez egy jó cikk a Anke Baier-Loef_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

Hajnal Kun

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Anke Baier-Loef szóló cikkhez, de nagyon tetszett.