AnkarsrumAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Ankarsrum-ről van szó. A Ankarsrum-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Ankarsrum-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Ankarsrum-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Ankarsrum-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Ankarsrum-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Ankarsrum
Svédország Kalmar elhelyezkedési térképe.svg
Ankarsrum
Ankarsrum
A tintahal lokalizálása Svédországban
Állam : Svédország
Tartomány  (län): Kalmar Lan
Történelmi tartomány (landskap): Småland
Önkormányzat  : Vastervik
Koordináták : 57 ° 42 '  N , 16 ° 20'  E
SCB kód : 2104
Állapot: Bnügyi helyszín
Lakosok : 1234 (2015. december 31.)
Terület : 1,69 km²
Népsrség : 730 lakos / km²
Elkövetk listája Kalmar megyében

Ankarsrum az a hely, a település västerviki a svéd tartományban Kalmar megye .

A Småland történelmi tartományban, a Långsjön és a Hällsjön tó között található Ankarsrum egy hagyományos vasöntöde köré alakult. Az 1655-ben alapított Ankarsrum bruki üzem (ma Ankarsrum Industries AB ) az ország egyik legrégebbi vállalata. A 20. század els felében fénykorában az ankarsrumi üzem volt a vezet kályhák, kályhák és kádak gyártója. Mára a munka elvesztette jelentségét, és a hely lakossága az 1970-es 1957-rl 1234-re (2015) csökkent.

Harald Wiberg (19081986) illusztrátor Ankarsrumban született.

tereptárgyak

Az öntöde történetét a volt öntöde épületeiben található múzeum dokumentálja. Minden évben a faluparkban kerül megrendezésre a Durstämman háromnapos harmonikafesztivál , amelyen Svédország legjobb harmonikázóját választják ki . A keskeny nyomtávú múzeum vasút végigfut a falu ettl Västervik a Hultsfred .

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. a b Statistiska centralbyrån : A földterület Tatort, folkmängd és invånare négyzetkilométerenként. Vart femte år 1960 - 2015 (adatbázis lekérdezés)

Opiniones de nuestros usuarios

Hermina Kun

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Ankarsrum szóló cikkhez, de nagyon tetszett.

Rita Lengyel

Végre egy cikk a Ankarsrum, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Ankarsrum

Emerencia Vadász

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Ankarsrum

Vivien Boda

Nagy felfedezés ez a cikk a Ankarsrum és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Ankarsrum és az egész oldal