Ankara GünesporAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Ankara Günespor-ről van szó. A Ankara Günespor-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Ankara Günespor-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Ankara Günespor-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Ankara Günespor-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Ankara Günespor-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az Ankara Günespor török futballklub a fváros Ankarából, és itt alapították 1951-ben. A csapat az edzpályán játssza otthoni mérkzéseit az Ankara Stadion területén május 19-én . A klub alapító tagja volt a TFF 1. ligájának, és ebben a kilenc szezonban játszott. Miután 1974-ben kiesett a TFF 2. ligájából az amatr ligába, a klub feledésbe merült.

sztori

Alapítvány és az els évek

A klubot 1951-ben alapították a török fvárosban, Ankarában, és nem sokkal késbb részt vett az Ankarai Labdarúgó Ligában .

A 2. Lig alapító tagja és a legsikeresebb évek

1963 óta a Günespor alapító tagja volt az újonnan létrehozott, második legmagasabb és országos török profi bajnokságnak, a mai TFF 1. ligának . Avni Bulduk klubelnök erfeszítései révén a klub itt a liga állandó tagjává ntte ki magát. Az 1965/66-os másodosztályú szezonban a klub bejutott a bajnokság utolsó fordulójába, és ezzel lehetség nyílt feljutni az 1. ligába . Az utolsó kört utolsó elttiként fejezte be, és lemaradt a feljutásról. A következ években a klub szinte mindig a kiesés ellen játszott, és következetesen elfoglalta a helyeket a táblázat alsó harmadában. Az 1971/72-es szezonban végül elmaradt a kiesés és a harmadik legmagasabb osztályba, a 3. ligába emelkedtek .

A 3. ligába kiesett a klub újra küzdött a kiesés ellen. Miután a kiesés még mindig sikeres volt az els harmadosztályban, az 1973/74-es szezonban kimaradt . Azóta a klub Ankara tartomány regionális amatr bajnokságaiban játszik .

Modern idk

A klub a 2012/13-as idényt az Ankara Amatoer Ligiben kezdte , a nyolcadik török osztályban. Itt a szezon végén rendszeresen harmadik lettél a tabellán. A Török Labdarúgó Szövetség a szezon végén megvonta a klub engedélyét, ami azt jelentette, hogy a klubot a tabella aljára kellett helyezni.

Liga-tagság

Ismert volt játékosok

Apróságok

  • A klub a török futballtörténelem egyik legfurcsább labdarúgó-átigazolásának fszereplje. Tehát Arif Peçenek kapuscserérl több tömegújság is beszámolt , ahol a változás, a Peçenek és így a Günespor is országos figyelmet kapott. Az alsó török labdarúgó-bajnokságok változásának figyelemre méltó oka az átigazolás abszurd kezelése volt. A Peçenek cseréjéért cserébe a ekerspor Günespor nem fizetett pénzt, hanem holstein szarvasmarhára cserélte . Peçenek maga vállalta ezt a furcsa megállapodást humorral, és azt mondta: "A szezon végén kiderül, ki lesz eredményesebb". Új klubjában azonnal kapus posztot nyert és két szezont játszott a 2. ligában . Évekkel késbb, Peçenek ellentmond az átutalás történetet, és le a történet, mint egy tipikus újság kacsa .
  • A klub a török futball 2011-es és 2012-es manipulációs botrányainak részeként került a címlapokra. Ennek megfelelen az egykori játékosok, akik az 1960-as és 1970-es években tevékenykedtek a klubnál, megszólaltak, és beszámoltak arról, hogy a klub akkori f bevételi forrása a játékosok eladása vagy a mérkzések rendezése volt. Külön említést tettek az akkori játékos és a jelenlegi sportmsorvezet, Erman Torolu részvételérl . Ez volt a manipulációs botrány egyik legersebb kritikusa.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. amatorfutbol.org: "Az Ankara Amatoer Ligi dönt asztala " (hozzáférés: 2013. május 26.)
  2. gecmisgazete.com: Bir futbolcu inek ile takas edildi (megtekintés: 2012. november 29.).
  3. hurriyet.com.tr: Peçenek'i kaybettik (hozzáférés : 2013. január 29.).
  4. birgun.net: Ajax'n modeli örnek alnmaldr  (Az oldal már nem elérhet , keresés az internetes archívumokbanInformáció: A linket automatikusan hibásként jelölték meg. Kérjük, ellenrizze a linket az utasításoknak megfelelen, majd távolítsa el ezt az értesítést. (hozzáférés: 2013. május 26.).@ 1@ 2Sablon: Dead Link / www.birgun.net  
  5. sporx.com: "Erman Torolu için bir ok iddia daha!" (elérhet: 2013. május 26.)

Opiniones de nuestros usuarios

Lucia Vigh

Meglepett ez a cikk a Ankara Günespor, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Ankara Günespor

Henriette Szarvas

Végre egy cikk a Ankara Günespor, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Ankara Günespor

Tibor Szabó

A Ankara Günespor szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Vladimir Sebők

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Ankara Günespor