Anka BakowaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anka Bakowa-ről van szó. A Anka Bakowa-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anka Bakowa-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anka Bakowa-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anka Bakowa-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anka Bakowa-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anka Bakowa , valójában Ani Stojanowa Bakewa ( bolgár ; született február 22-, 1957-es a Peruschtiza ) egy korábbi bolgár evezs . Olimpiai bronzérmet nyert. A világbajnokságon egy arany-, egy ezüst- és két bronzérmet nyert.

Atlétikai karrier

Az 1,75 m magas Anka Bakowa az új bolgár ketteshez tartozott, kormányos asszonnyal 1977-ben . Az 1976-os olimpiai játékok negyedik helyén álló hajóból csak Stanka Georgiewa kormányos volt ott. Rossitsa Spassowa , Anka Bakowa, Rumeljana Bontschewa és Penka Gotschewa az Amstelveenben rendezett világbajnokságon az NDK és Románia evezsei mögött a harmadik helyet szerezte meg . A következ évben a világbajnokságra Új-Zélandon került sor a Karapiro - tónál . Két újonc ült a bolgár négyes evezsben Dolores Nakowa és Anka Eftimowa kormányos mellett . A Bakowa, Nakowa, Spassowa, Bontschewa és Eftimowa felállásban a bolgárok nyertek a Németországi Szövetségi Köztársaságból érkez hajó és a Szovjetunió hajója eltt. 1979 Mariana Serbesowa- t Spassowa és Ani Filipowa-t az Eftimowa-hoz költöztette a hajóban. A bolgárok ezüstérmet nyertek az NDK hajója mögött, és megelzték a románokat az 1979-es bledi világbajnokságon . 1980-ban Anka Eftimowa Anka Georgiewa néven tért vissza adónként . Mariana Serbesowa, Rumeljana Bontschewa, Dolores Nakowa és Anka Bakowa nyertek Georgiewával a volánnál a moszkvai olimpiai játékok elzetes futamán a Szovjetunióból és az NDK-ból érkez hajók eltt. A döntben az NDK hajója nyert a szovjet négy és a bolgárok eltt. Végén a karrierje, Bakowa versenyzett a 1981-es World Championships München az Iskra Welinowa egy ketts evez . Ketten bronzérmet nyertek a Szovjetunióból és az NDK-ból érkez hajók mögött.

irodalom

  • Volker Kluge : Nyári olimpiai játékok. A krónika III. Mexikóváros 1968 - Los Angeles 1984. Sportverlag Berlin, Berlin 2000, ISBN 3-328-00741-5 .

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Gyorgy Berta

A Anka Bakowa szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anka Bakowa szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Krisztian Kárpáti

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Anka Bakowa szóló cikkhez, de nagyon tetszett.

Magda Földi

A Anka Bakowa szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre