Anjui (Kolyma)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anjui (Kolyma)-ről van szó. A Anjui (Kolyma)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anjui (Kolyma)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anjui (Kolyma)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anjui (Kolyma)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anjui (Kolyma)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anjui
A Kolyma vízgyjt területe és az Anjui folyása

A Kolyma vízgyjt területe és az Anjui folyása

Adat
Vízkód RU19010300112119000061264
elhelyezkedés Szahai Köztársaság ( Oroszország )
Folyamrendszer Kolyma
Csepegjen le Koljama   Jeges tenger
Összefolyása Big Anjui és Kis Anjui
68 ° 27 '43 "  N , 160 ° 48' 10"  E
száj a Kolyma koordinátákat: 68 ° 30 '28 "  N , 160 ° 56' 39"  E 68 ° 30 '28"  N , 160 ° 56' 39"  E
Szájmagasság 0,2  m

hossz 8 kilóméter
Vízgyjt területe 107 000 km²
Csatorna MQ
MHQ
650 m³ / s
2500 m³ / s
Hajózható 8 km (teljes hossz)

Ahogy Anjui ( orosz ) rövid közös Hauptmündungsarm az a Big és s Kis Anjui a Kolyma az északkeleti Siberia ( Oroszország , Ázsia utal).

tanfolyam

Az Anjui balról a 693 km hosszú Nagy Andzsiról (Bolsoj Andzsu), jobbról a 738 km hosszú Kis Andzsiról (Maly Andzsu) származik. Jobb oldalt nyolc kilométer után az alsó Kolymába folyik, szemben a kis Nyizsnekolymszk településsel . Közvetlenül az Anjui összefolyása alatt balra (nyugatra) egy másik, lényegesen kisebb torkolat ágazik el. A Nagy és a Kis Anjui már 15 kilométerrel (déli irányban) van keskeny karral összefolyva.

Az Andzsu a Kolja- alföld keleti peremén folyik, a Szahha Köztársaság (Jakutia) legszéls északkeletén, nem messze a Csukcs Autonóm Terület határától .

Vízrajz

Az Anjui vízgyjt területe 107 000 km². A folyó több mint 600 méter széles és négy méter mély; az áramlási sebesség 0,4 m / s.

Az átlagos vízhozam 650 m³ / s körül van. A mellékfolyók hidrológiai adataiból kiderül, hogy havi átlag maximum jóval meghaladja a 2500 m³ / s értéket júniusra.

Az Anjui évente akár kilenc hónapig is megfagy, május végétl júniusig árad.

Infrastruktúra

Az Anjui hajózható; Két mellékfolyója közül csak a Kis Andzsit használják szárazföldi hajózásra további 102 kilométerre Anjuisk faluig .

Egyéni bizonyíték

  1. a b Anjui (Koljama) az Orosz Föderáció Állami Vízügyi Nyilvántartásában (orosz)
  2. B a b Anjui cikk a Nagy Szovjet Enciklopédia (BÉT) 3. kiadásában, 19691978 (orosz)http: //vorlage_gse.test/1%3D64652~2a%3DAnjui~2b%3DAnjui
  3. Nagy Orosz Enciklopédia . 30 kötetben. 2. kötet, Moszkva, 2005.
  4. Großer Anjui a Konstantinowo nyomtávon - hidrográfiai adatok az R-ArcticNET-nél (67 km-re a összefolyás felett)
  5. Kleiner Anjui az Ostrownoje nyomtávnál - hidrográfiai adatok az R-ArcticNET-tl (középs pálya, 279 km-re a befolyás felett)
  6. Pogynden a Pogyndino nyomtávnál - hidrográfiai adatok az R-ArcticNET-tl (a Kis Anjui legnagyobb mellékfolyója, Ostrownoje alatt folyik)
  7. Az Orosz Föderáció belvízi útjainak listája (megersítve az Orosz Föderáció kormányának 2002. december 19-i 1800. sz. Rendeletével)

Opiniones de nuestros usuarios

Ingrid Virág

A Anjui (Kolyma) szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Johanna Nagy

Nagyszerű poszt a Anjui (Kolyma)., Nagyszerű poszt a Anjui (Kolyma).

Georgina Szatmári

A hozzám hasonlók számára, akik a Anjui (Kolyma) keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.

Natasa Asztalos

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Anjui (Kolyma) talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Anjui (Kolyma) szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes