Anju Bobby GeorgeAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anju Bobby George-ről van szó. A Anju Bobby George-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anju Bobby George-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anju Bobby George-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anju Bobby George-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anju Bobby George-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anju Bobby George , Malayalam (* 1977. április 19. , Changanasseri , Kerala , Anju Markose néven ) indiai sportoló .

Élet

Az Ázsiai Játékok 2002-ben megnyerte az arany a távolugrás és a negyedik a hármas ugrás . Ugyanebben az évben bronzot szerzett a 2002. évi Nemzetközösségi Játékok távolugrásában . A 2003-as fedett világbajnokságon hetedik lett. Nyáron bronzérmet nyert a világbajnokságon 6,70 méterrel. Ez volt India els atlétamérme egy globális versenyen, mióta Norman Pritchard két ezüstérmet nyert az 1900-as olimpiai játékokon .

A 2004-es olimpiai játékokon 6,83 méterrel egyéni csúcsot döntött, és hatodik lett. A 2005-ös világbajnokságon ötödik, a 2006-os Nemzetközösségi Játékokon pedig hatodik volt. A 2005-ös atlétikai világdöntn Monte Carlóban 6,75 m-es ugrással ezüstérmet nyert. Az akkor nyertes orosz Tatiana Kotowát (6,83 m) az 2005-ös világbajnokság vérmintájának késbbi doppingvizsgálatával csalás miatt ítélték el, és az IAAF 2013-ban felfüggesztette. Ennek eredményeként Anju Bobby George késbb aranyérmet kapott.

A legjobb teljesítménye hármasugrásban 13,67 méter.

2003-ban megkapta az Arjuna-díjat , 2004-ben pedig Rajiv Gandhi Khel Ratnát , amely az indiai sportolók legmagasabb állami kitüntetése. 2004-ben a Padma Shri polgári rendet is elnyerte .

1,77 magasságban a versenysúlya 62 kg. 2001 óta házas a hármasugró Bobby George-al.

irodalom

  • Peter Matthews (Szerk.): Atlétika 2006. A nemzetközi atlétikai éves. SportsBooks, Cheltenham 2006, ISBN 1-899807-34-9 .

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. 2005-ös világ atlétika: Kotova kizárják, Anju ezüst fordulat arannyá a The Times of India 14 január 2014

Opiniones de nuestros usuarios

Thomas Kádár

Meglepett ez a cikk a Anju Bobby George, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Anju Bobby George

Klara Hegedűs

Tetszik az oldal, és a Anju Bobby George szóló cikk az, amit kerestem

Judith Sárközi

Ebben a Anju Bobby George szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni