Anju AngelowAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anju Angelow-ről van szó. A Anju Angelow-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anju Angelow-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anju Angelow-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anju Angelow-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anju Angelow-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anju Zaprjanow Angelov (szintén Anyu Angelov Zapyanov írásbeli bolgár * december 22 1942-ben a Haskovo , Bulgária ) a bolgár általános a tartalék és a politikusok a párt GERB . 2010 és 2013 között az ország védelmi minisztere volt .

Élet

Anju Angelow 1942. december 22-én született a dél-bolgár Haskovo városában. 1992 és 1994 között Angelov a bolgár hadsereg parancsnokhelyettese volt . 1994 és 1997 között a bolgár vezérkar parancsnokhelyettese, majd az azt követ idszakban 2000-ig katonai attasé volt Nagy-Britanniában . 2000 és 2002 között Angelov a Georgi Sawa Rakowski bolgár katonai akadémia igazgatója volt . A GERB párt 2009-es parlamenti választásokon elért gyzelme után Angelov eredetileg Nyikolaj Mladenow vezetése alatt a védelmi miniszter helyettese volt . A 2010 elején történt kormányátalakítás után Mladenow külügyminiszter, Angelow pedig január 27-én védelmi miniszter lett.

web Linkek

Commons : Anju Angelow  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Opiniones de nuestros usuarios

Etel Ferenczi

Végre egy cikk a Anju Angelow, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anju Angelow

Magda Bognár

Tetszik az oldal, és a Anju Angelow szóló cikk az, amit kerestem

Ibolya Fejes

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Anju Angelow szóló cikkhez, de nagyon tetszett.

Judit Katona

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anju Angelow íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anju Angelow