Anjou-szigetekAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anjou-szigetek-ről van szó. A Anjou-szigetek-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anjou-szigetek-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anjou-szigetek-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anjou-szigetek-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anjou-szigetek-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anjou-szigetek
Az Anjou-szigetek elhelyezkedése
Az Anjou-szigetek elhelyezkedése
Vizek Jeges tenger
szigetvilág Új-Szibériai-szigetek
Földrajzi hely 75 ° 29 '  N , 143 ° 3'  E
Anjou-szigetek (Szahai Köztársaság)
Anjou-szigetek
Szigetek száma 5.
F sziget Kotelny
Teljes földterület 29 900 km²
Lakosok lakatlan

Az Anjou-szigetek , gyakran az Anzhu- szigetek is ( orosz , tudományos átírás Ostrova Anu , Jakut , Anzhu aryylara ) az Oroszországhoz tartozó Újszibériai- szigetek központi szigetei .

A f sziget Kotelny ( ), az Újszibériai- szigetek legnagyobb, 11 665 km²-es szigete, amely a Faddeevsky- szigethez ( , 5300 km²) csatlakozik a bungelandon keresztül (6200 km²) . További szigetek: Új-Szibéria ( , kb. 6200 km²) és Belkowski-sziget ( , kb. 500 km²).

Ivan Lyachow orosz keresked valószínleg az els európaiaként járt 17721773 között Kotelnyben , Jakow Sannikow 1805-ben fedezte fel a Faddejewski-szigetet, 18081810 között pedig Mathias von Hedenströmmel együtt fedezte fel a szigeteket. Ezen expedíció során felfedezték és feltérképezték a többi szigetet is. 1820-ban Pjotr Fjodorowitsch Anjou feltérképezte a környéket. A szigetcsoportot róla nevezték el.

Az Anjou-szigetek északi részén a " Sannikow-Land " fantomszigetet sokáig gyanúsították, Gedenstrom a Jeges-tenger jégmentes zónájához való hozzáférést gyanította a szigetcsoporttól északra .

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Arpad Kollár

Ebben a Anjou-szigetek szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni

Renata Tolnai

A Anjou-szigetek szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Erika Szűcs

A Anjou-szigetek szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anjou-szigetek szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.