Anjeza ShahiniAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anjeza Shahini-ről van szó. A Anjeza Shahini-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anjeza Shahini-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anjeza Shahini-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anjeza Shahini-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anjeza Shahini-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anjeza Shahini (* május 4. 1987-ben a Tirana ) egy albán pop - énekes . Albánia els képviseljeként 2004-ben részt vett az Eurovíziós Dalfesztiválon The Image of You cím dalával .

Élet

Anjeza 16 éves korában részt vett az Ethet e së Premtes Mbrëma casting show-ban . Klajdi Musabelliu énekesnvel együtt a fináléban a Te vagy az egyik, akit a zsírtól akarok cím darabot adta el , amely a gyzelmet hozta.

E siker után 2003 decemberében részt vett a TVSH albán állami televízió dalfesztiválján, a Festivali i Këngës- ben . Az Imazhi Yt (Az ön képe) cím dallal Anjezát választották gyztesnek a tévénézk és a zsri. A dal dallama Edmond Zhulaliból származik , Agim Doçi albán eredeti szövegébl. Mivel a gyztes a festivali i këngës , is kvalifikálta magát a 2004-es Eurovíziós Dalfesztivál az isztambuli .

Az Imazhi Yt cím dalát angol nyelvre fordították az európai versenyre . Annak érdekében, hogy a négy és fél perces eredeti megfeleljen a verseny irányelveinek, a dalt három percre kellett rövidíteni, amit többek között egy gyorsabb ritmus is elért. Shahini bemutatójával bejutott a 2004. május 12-i döntbe. Az európai közönség 106 pontot adott neki, ezzel a hetedik helyre került, ami egy albán résztvev legjobb eredménye 2012- ig .

2005-ben szerzdést írt alá az ICTM bécsi alapkezel céggel . 2005-ben Anjeza is részt vett a Festivali i Këngës rendezvényen . A Pse ndal dallal (Miért álljon meg) De nem jutott be az els háromba. 2006-ban Bécsben tanult és dolgozott els albumán. 2007 szeptemberében befejezte pop-, rock- és jazzzenei tanulmányait, és karrierje folytatása céljából visszatért Albániába.

2008 nyarán kiadta els albumát Erdhi momenti címmel . Az album dalait Adrian Hila és nvére, Bela állította össze. Zenei videók készültek az Erdhi Momenti és a Lot Pendimi dalokhoz .

2009-ben a Sokol Marsi által komponált Në pasqyrë (Im Spiegel) dallal második helyezést ért el a Festivali i Këngës- en . 2012 decemberében ismét elnyerte a második helyet a Love cím dallal a Festivali i Këngëss-en . 2014-ben az Energji cím dalt adta el a Kënga Magjike zenei show- ban , miután az év elején kiadta a Magnet cím dalt .

Diszkográfia

album

 • Erdhi Momenti (2008)

Egyedülállók

 • Nëse të ndodh (2003)
 • A kép rólad (2004)
 • Mes nesh ft. Marigona Band (2004)
 • Pse Ndal (2005)
 • Üdvözöljük Európában (2006)
 • Nxënësja më e mirë (2007)
 • Ne pasqyrë (2009)
 • Ti dhe unë ft. Dren Abazi és ZZOrchestra (2011)
 • Të desha shume (2012)
 • Nesër nuk do të jetë njësoj (2012)
 • Szerelem (2012)
 • Ujë në shkretëtirë (2014)
 • Mágnes (2014)
 • Energji (2014)

Zeneszámok

 • Dashuria e Bjeshkëve te Nemuna 2 (2013)

web Linkek

Commons : Anjeza Shahini  - Képek gyjteménye

Egyéni bizonyíték

 1. Anjeza Shahini újra megpróbálja. In: esctoday.com. 2007. szeptember 24., Hozzáférés: 2012. szeptember 16 .
 2. Albánia: Anjeza Shahini kiadja debütáló albumát. In: esctoday.com. 2008. augusztus 15, hozzáférés: 2012. szeptember 16 .
 3. A Festivali i Kengës 48 hivatalos honlapja. In: TVSh. Az eredetibl 2008. február 18 - án archiválva ; Letöltve: 2010. január 2 .
 4. Albánia elküldi Juliana Pashát Oslóba. In: ARD. Az eredetibl 2010. január 24-én archiválva ; Letöltve: 2010. január 2 .
 5. Adrian Lulgjuraj és Bledar Sejko képviselik Albániát Malmben. In: esctoday.com. 2012. december 23., megtekintés: 2012. december 27 .
 6. Anjeza Shahini - Energji - Kenga Magjike 2014 a YouTube-on
 7. Ramadan Besim : Anjeza Shahini felszabadítja Ujë në shkretëtirë-t . wiwibloggs.com. 2014. március 15.

Opiniones de nuestros usuarios

Gitta Oláh

Nagy felfedezés ez a cikk a Anjeza Shahini és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Anjeza Shahini és az egész oldal

Martina Sebestyén

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anjeza Shahini íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anjeza Shahini

Elisabeth Balla

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Anjeza Shahini. Nekem tetszik

Dalma Bartha

Örömmel találtam ezt a cikket a Anjeza Shahini., Örömmel találtam ezt a cikket a Anjeza Shahini.