AnjaniAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anjani-ről van szó. A Anjani-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anjani-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anjani-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anjani-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anjani-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anjani (valódi neve Anjani Thomas ; született július 10-, 1959-es a Honolulu , Hawaii ) egy amerikai énekes és zongorista. Stílusa a folk rock , a soul és a jazz között mozog , és valójában a legközelebb áll az énekes-dalszerz stílusához , még akkor is, ha maga nem sok darabot ír.

Anjani még mindig hawaii gitárt, zongorát és éneket tanult. A Berklee Zenemvészeti Fiskolára járt . Késbb manhattani jazzklubokban játszott . 1984-ben a producer, John Lissauer , a kanadai énekes-dalszerz, Leonard Cohen toborozta a Hallelujah háttérénekeseként . Cohen lelkesen töltötte el Anjani énekét, ezért ugyanabban az évben énekesnként és zongoristaként vett részt a világkörüli turnéján, majd az I'm Your Man (1988) és a The Future (1992) albumain .

2000-ben kiadta els saját albumát, az Anjani-t . A szent nevek 2001-ben következtek . 2004-ben Leonard Cohen Kedves Heather cím mvén énekelt, majdnem megegyezett magával a Cohennel. 2006- ban megjelent harmadik albuma, a Blue Alert , amelyhez Cohen írta a szöveget, és amelyet készített.

Privátban Cohen és Anjani egy pár volt.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Johannes Wächter: " Amnéziával nagyon messzire juthat" In: Jetzt , 12/2007.

Opiniones de nuestros usuarios

Gabor Markó

A hozzám hasonlók számára, akik a Anjani keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.

Stella Simon

A Anjani szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anjani szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Beata Csonka

Köszönöm ezt a bejegyzést a Anjani, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anjani, pont erre volt szükségem.

Valeria Marton

Ez egy jó cikk a Anjani_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül