Anjanette KirklandAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anjanette Kirkland-ről van szó. A Anjanette Kirkland-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anjanette Kirkland-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anjanette Kirkland-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anjanette Kirkland-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anjanette Kirkland-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anjanette Kirkland (született február 24-, 1974-ben a Pineville , Louisiana ) egy amerikai sportoló .

Meglep módon aranyérmet nyert 100 méteres gátfutásban a 2001-es edmontoni világbajnokságon .

Ezen felül 2001-ben világbajnok lett Lisszabonban a 60 méteres gátfutásban .

Személyes csúcsok

  • 100 m gátfutás - 12,42 s

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Galina Erdei

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Anjanette Kirkland

Istvan Fejes

A Anjanette Kirkland szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

Laszlo Kónya

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Anjanette Kirkland., Helyes

Kati Berta

A Anjanette Kirkland szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anjanette Kirkland szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.