Anjanette ComerAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anjanette Comer-ről van szó. A Anjanette Comer-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anjanette Comer-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anjanette Comer-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anjanette Comer-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anjanette Comer-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anjanette Comer (született August 7-, 1939-es a Dawson , Texas ) egy amerikai színészn . Ni fszerepet játszott olyan filmekben, mint a Halál Hollywoodban , délnyugatra Sonoráig , 25 ezer dollár egy emberért vagy San Sebastian az 1960-as években .

élet és karrier

Anjanette Comer 1939-ben született (más források 1942-re hivatkoznak) Dawsonban, Texasban, Rufus Franklin és Nola (Dell) Comer családban. Tinédzserként kosárlabda-, mazsorett- és szépségversenyeken vett részt. Miután a Waco- i Baylor Egyetemen és a Texasi Egyetemen tanult , Anjanette Comer 18 évesen érkezett Kaliforniába. Két évig tanult színészetet a Pasadena Playhouse-ban, hogy színészi karriert készítsen.

Az 1960-as évek elején játszotta els kisebb részeit olyan jól ismert televíziós sorozatokban, mint a Heat Wave , Dr. Kildare vagy olyan nyugati sorozatokban, mint a Smoking Colts és a Bonanza .

1964-ben tette játékfilmjét a ni fszerepet Delbert Mann vígjáték Rasch, mieltt elolvad oldalán George Maharis és Robert Morse , majd 1965-ben egy emlékezetes szerepet szatíra Halál hollywoodi rendez Tony Richardson újra együtt színész Robert Morse. Ott egy csábító vállalkozót játszott.

A hatvanas évek közepe óta elfoglalt színészn volt számos amerikai filmben, például Sidney J. Furies nyugati délnyugati irányból Sonoráig, ahol Marlon Brando mellett játszott . 1967-ben ni fszerepet játszott Ron Winston drámájában, 25 000 dollárért egy férfinak Robert Wagner mellett . 1968-ban Henri Verneuilt nyugati San Sebastianban olyan színészek között alakította, mint Anthony Quinn és Charles Bronson . Olyan filmek következtek, mint John Updike színházi változata , a Nyúl . 1971 Sidney Hayers Chad Everett ni társszerepljeként vadászik a tzön . Ezután olyan horrorfilmekben vállalt szerepet, mint az 1000 macska bosszúja vagy a Ted Posts The Baby c . 1977-ben Alan Arkin vígjátékában szerepelt , amely minden sarkon ég , olyan színészek mellett, mint Rob Reiner és Vincent Gardenia .

Az 1970-es, 1980-as, 1990-es és 2000-es évek óta fleg tévéfilmekben és népszer tévésorozatokban játszott, a Comer pedig csak szórványosan volt látható játékfilmekben. 1964-ben volt a vendég szerepét Bonanza és 1972-ben szerepelt egy epizód Columbo és Peter Falk . Ezt olyan ismert televíziós sorozatok követték, mint a Petrocelli , Harry O , A Knallharten Five , A Crooks partja , Bumpers Revier , Baretta , Mike Hammer , Hotel , Jake és McCabe , Perry Mason , Profiler vagy a Practice - The Lawyers

Anjanette Comer filmkarrierje mintegy 60 nemzetközi mozit, televíziós filmet és televíziós sorozatot tartalmaz. Anjanette Comer elször Walter Koenig színésszel , 1976 és 1983 között Robert Klane forgatókönyvíróval vette feleségül.

Nagybátyja a négyszeres Oscar- díjas hollywoodi produkciótervez, Sam Comer volt .

Filmográfia (válogatás)

 • 1964: Gyorsan megolvad
 • 1965: Halál Hollywoodban (A szeretett ember)
 • 1966: Délnyugat-Sonora (Appaloosa)
 • 1967: 25 000 dollár egy emberért (Banning)
 • 1968: San Sebastian (La bataille de San Sebastian)
 • 1968: Az ellenség országában
 • 1970: Menjünk el, Nyúl (Nyúl, Fuss)
 • 1971: Vadászat a tzön (The Firechasers)
 • 1972: Columbo (tévésorozat, fekete szín Etd )
 • 1972: Az 1000 macska bosszúja (La noche de los mil gatos)
 • 1973: A baba
 • 1975: New York-i bandafnök (Lepke)
 • 1977: Minden sarokban tz van (Fire Sale)
 • 1992: A Voodoo alatt (Netherworld)
 • 1995: Alatta
 • 2003: Képernyajtó Jézus
 • 2011: A leveg madara

irodalom

web Linkek

Commons : Anjanette Comer  - Képek gyjteménye

Egyéni bizonyíték

 1. Életrajzi adatok Anjanette Comer in: Televízió sztárvendégek: An Illustrated Karrier Krónika 678 Fellépk a hatvanas-hetvenes években , Jack Ward, McFarland, 1993, 119. o.
 2. Belépés a filmreference.com oldalra

Opiniones de nuestros usuarios

Vera Balla

Ezt a bejegyzést a Anjanette Comer-ről pont ezt kerestem.

Zsuzsanna Marton

Örömmel találtam ezt a cikket a Anjanette Comer., Örömmel találtam ezt a cikket a Anjanette Comer.

Petronella Vámos

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Anjanette Comer., Helyes