Anja WeisgerberAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Weisgerber-ről van szó. A Anja Weisgerber-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Weisgerber-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Weisgerber-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Weisgerber-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Weisgerber-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Weisgerber (született March 11-, 1976-os in Schweinfurt ) német CSU politikus és ügyvéd. 2013 óta a Schweinfurti választókerület Bundestagjának közvetlen megválasztott tagja .

Élet és oktatás

Miután 1995 -ben elvégezte a schweinfurti Alexander von Humboldt Gimnáziumot , Anja Weisgerber jogi tanulmányokat folytatott a bajor Julius Maximilians Würzburgi Egyetemen és a Lausanne -i Egyetemen 1995 és 2000 között, és az els államvizsgával érettségizett. Az doktori zajlott Würzburg A dolgozat a bizonyítékok összegyjtése eljárási parlamenti bizottságok Investigative a német Bundestag 2002-ben, 2003-ban pedig teljesítette a második államvizsgát.

2003 -ban Anja Weisgerber a Price Waterhouse Coopers Veltins Rechtsanwaltsgesellschaft mbH -nál dolgozott Münchenben, és 2004 óta ügyvéd .

Anja Weisgerber protestáns és férje, Carsten Deibel fizikus professzor . 2011 -ben megszületett a lányuk; 2013 -ban megszületett a fiuk. Anja Weisgerber egykori bajor teniszbajnok .

politika

Anja Weisgerber 1995 és 1997 között a Junge Union (JU) Schweinfurt-Land kerületi igazgatótanácsának tagja volt . 1997 -ben megalapította a JU helyi egyesületet Schwebheimben . 1999 és 2009 között a JU Unterfranken kerületi elnökhelyettese . 2009 óta a Frauen-Union (FU) Unterfranken kerületi elnöke. A Mittelstands-Union (MU) állami igazgatótanácsának tagja, a CSU munkacsoport környezeti és államtervezési munkacsoportjának helyettes államelnöke, valamint a bajor nszövetség államelnök-helyettese. Weisgerber 2003 óta tagja a CSU kerületi igazgatóságának, 2009 óta a CSU párt igazgatóságának tagja, 2011 óta pedig a CSU Schweinfurt-Land kerületi elnöke.

2002 és 2008 között Weisgerber tagja volt Schwebheim szülvárosának önkormányzati tanácsának. 2018 óta tagja a Schweinfurti járás kerületi tanácsának.

2004. június 13-án Weisgerbert megválasztották az Európai Parlamentbe , ahol az Európa-Unió parlamenti csoportjába tartozott .

Feladatok és felelsségek:

A 2009 -es idszakban, amíg 2013. október 21 -én kilépett az Európai Parlamentbl, Weisgerber is tevékenykedett ugyanezekben a bizottságokban és küldöttségekben.

2012 októberében Weisgerber választották CSU jelöltje a közvetlen megbízás a Bundestag választókerületben Schweinfurti a Bundestag választások szeptember 22, 2013 . Ennek a választókerületnek a hosszú távú képviselje, Michael Glos már nem indult erre a mandátumra.

A 2013 -as Bundestag -választásokon a Schweinfurti választókerületben az els szavazatok 54,1 százalékát kapta, így beválasztották a német Bundestagba. A 2017 -es Bundestag -választáson az els szavazatok 47,9 százalékával ismét bejutott a német Bundestagba.

Weisgerber 2015 óta tagja a szövetségi épületkulturális alapítvány kuratóriumának.

A 19. választási ciklus, az éghajlat védelme tiszt a CDU / CSU parlamenti frakciójának, elnök a bizottság a környezetvédelem, a természetvédelem és a nukleáris biztonság , tagja a bizottság építkezéshez, lakhatás, a városfejlesztés és az önkormányzatok , valamint a az európai jogi albizottság. Emellett a Jogi és Fogyasztóvédelmi Bizottság helyettes tagja .

2019 -ben a német Bundestag CSU regionális csoportjának elnökhelyettesévé választották, és a német Bundestag CSU regionális csoportjának környezetvédelmi és éghajlat -politikai szóvivjévé nevezték ki.

Tagságok

Anja Weisgerber a párton kívüli Európai Unió Németország tagja , amely a föderális Európát és az európai egyesítési folyamatot támogatja.

Díjak

  • 2008: Bavarian Europe Medal
  • 2016: Bajor Állami Érem a környezetvédelemért nyújtott különleges szolgáltatásokért

web Linkek

Commons : Anja Weisgerber  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. ^ A dolgozat adatkészlete a d-nb.info webhelyen (utoljára megtekintve: 2020. november 24).
  2. Weisgerber lánya, Chiara Marie itt van , Main-Post. 2011. március 2.  Letöltve: 2012. augusztus 24
  3. Anja Weisgerber, hétftl fia anyja , Main-Post. 2013. február 11.  Letöltve: 2013. április 16
  4. önéletrajz . Dr. Anja Weisgerber. Letöltve: 2016. október 13.
  5. Anja Weisgerber . Európai Parlament. Letöltve: 2016. október 13.
  6. Weisgerber örökölni fogja a Glos-t , Main-Post. 2012. október 10.  Letöltve: 2013. április 16
  7. ^ Anja Weisgerber , az Europa-Union Deutschland webhelye. Letöltve: 2018. január 11.

Opiniones de nuestros usuarios

Luca Szűcs

A Anja Weisgerber szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Bernadette Kárpáti

Örömmel találtam ezt a cikket a Anja Weisgerber., Örömmel találtam ezt a cikket a Anja Weisgerber.

Bernadette Pintér

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Anja Weisgerber. Nekem tetszik

Zsuzsa Fazekas

Valami mást kellett találnom a Anja Weisgerber, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Anja Weisgerber