Anja ThiemannAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Thiemann-ről van szó. A Anja Thiemann-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Thiemann-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Thiemann-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Thiemann-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Thiemann-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Thiemann (született May 23-, 1986-ban a berlini ) német színészn .

Karrier

Anja Thiemann színészképzését 2008 és 2012 között végezte a müncheni Otto Falckenberg Iskolában .

Megkezdése eltt a tanulmányait, játszotta a szerepét a Theresa Maria Funke a Sat.1 - Telenovela Verliebt Berlinben , a HFF München érettségi film In der Ferne das Meer , amely elnyerte a Predicate értékes, és részt vett A Badeni Filmakadémia filmszínészi mhelyében 2007- ben . Württembergi rész.

Anja Thiemann befejezte els színházi eljegyzését a Theater Erlangen-ben . Többek között ott játszott. A színpadi változat a folyamat a Franz Kafka kisasszony Bürstner, az úgynevezett Gospodin által Philipp Löhle és a színpadi változata Orlando által Virginia Woolf .

A Die Brunnenfrau rövid mozifilm , amelyben Jochen Nickel színész mellett a f ni szerepet játssza , 2014- ben a Biberach Filmfesztiválon rövidfilm hódot kapott, és a Lünen Kinofesten elssegélyként közönségdíjat kapott . Volt vendég szerepek a sorozatban Notruf Hafenkante , Verliebt Berlin , In allerfreund - A fiatal orvosok és SOKO Leipzig valamint wapo Bodensee .

Mint msorvezet és szerkeszt dolgozott, majd a nemzetközi berlini rádióállomás multicult.fm és azt is dolgozik, mint a hang színész , hiszen 2018 (beleértve Shelly a filmben Ladybird által Greta Gerwig ).

web Linkek

igazoló dokumentumok


Opiniones de nuestros usuarios

Viktoria Szarvas

Jó cikk a Anja Thiemann

Ildiko Csizmadia

Nagy felfedezés ez a cikk a Anja Thiemann és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Anja Thiemann és az egész oldal