Anja TepeAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Tepe-ről van szó. A Anja Tepe-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Tepe-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Tepe-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Tepe-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Tepe-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Tepes (született február 27-, 1991-ben a ljubljanai ) egykori szlovén síugró .

életrajz

Az ismert síugró és a mai síugrós tisztvisel, Miran Tepe lánya és Jurij Tepe húga , aki szintén ugrik, ötéves korában kezdte a síugrást . 2003-ban kinevezték a válogatottba, és néhány FIS-versenyen kezdte, mieltt 2005. január 16-án, 14 éves korában debütált volna a síugrás kontinentális kupán . Ezzel azonnal eljutott a 16. helyre a Planicán . A Kranjban zajló 2006-os junior világbajnokságon a 21. helyre ugrott. 2007. január 14-én Villachban elször bekerült a legjobb tízbe. Három héttel késbb Saalfelden negyedik helyével érte el eddigi legjobb egyéni eredményét. A 2006/2007-es idényt a 16. helyen zárta a Kontinentális Kupa összesített rangsorában.

A 2009-es szlovén síugró bajnokságon egyéniben az 5. helyet érte el. 2013. március 17-én Tepe súlyos balesetet szenvedett Oslóban .

Miután télen visszatért Szapporóba , egy újabb keresztszalagot szakított el, miközben Planicában edzett.

2015 szeptemberében Tepe bejelentette, hogy véget ért az aktív síugrásban, miután az elz években különféle sérüléseket szenvedett.

Jelenleg felel az Alpine Kupa ni versenyeinek felszerelés-ellenrzéséért .

statisztika

A vb helyezései

évszak hely Pontok
2012/13 17-én 223
2013/14 48. 023.

web Linkek

Commons : Anja Tepe  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. Anja Tepes súlyosan megsérült. In: Berkutschi.com Skijumping hírek. Nilgen Multimedia, 2013. március 19., az eredetibl 2013. december 2-án archiválva ; elérhet 2018. december 30-án (angol nyelven).
  2. Anja Tepes újabb keresztszalag-szakadást szenved a skispringen.com webhelyen, amelyet 2014. március 22-én tekintettek meg.
  3. Anja Tepes a berkutschi.com oldalon fejezi be karrierjét . Letöltve: 2015. október 17.
  4. Koordinátorok , az opa-alpencup.com címen, elérhetek: 2019. augusztus 4.

Opiniones de nuestros usuarios

Eva Katona

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Anja Tepe

Maria Bognár

Jó cikk a Anja Tepe

Lucia Szücs

Valami mást kellett találnom a Anja Tepe, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Anja Tepe