Anja StadloberAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Stadlober-ről van szó. A Anja Stadlober-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Stadlober-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Stadlober-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Stadlober-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Stadlober-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Stadlober (született április 4, 1984-ben a Friesach , Karintia ) egy osztrák színészn és hang színészn .

Élet

Stadlober Németországban vált ismertté Vera Seiffert fszerepének köszönheten a Schloss Einstein cím gyereksorozatban , amelyben a diákok els generációjához tartozott (1998-2002). A Villámok két csapása cím német fantasy -vígjátékban 2000 -ben Mariele Millowitsch és Friederike Kempter mellett játszott . 2001 -ben híradósként dolgozott a heusenstammi ( hesseni ) Fortuna magánrádióban . Most elssorban hangszínésznként dolgozik. A Stadlober többek között Mila Kunis és Emma Stone szinkronhangja .

Anja Stadlober Robert Stadlober nvére .

Szinkron munka (kiválasztás)

Emma Stone

Krysten Ritter

Mila Kunis

Olivia Wilde

Paris Hilton

Yuuko Miyamura

Filmek

Sorozat

Hangoskönyvek (válogatás)

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Aron Bálint

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Anja Stadlober, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt

Roberta Erdélyi

Meglepett ez a cikk a Anja Stadlober, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Anja Stadlober

Gina Barna

Nagyszerű poszt a Anja Stadlober., Nagyszerű poszt a Anja Stadlober.

Stefan Gombos

A Anja Stadlober szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anja Stadlober szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.