Anja SelbachAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Selbach-ről van szó. A Anja Selbach-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Selbach-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Selbach-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Selbach-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Selbach-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Selbach is Anja Huber Selbach , (* May 20-, 1983-ban , mint Anja Huber a Berchtesgaden ) egykori német csontváz pilóta , aki elindította az RC Berchtesgaden .

Karrier

A minsített sport menedzser Anja Huber elször kezdett szánkó 1989 , de átállt a csontvázat 2003 . Miután a német csontváz-sport egyik legnagyobb reményének számított, pályafutása során a világ legjobbjai közé tudott kerülni. A junior osztályban egyszer német bajnok és harmadik volt a világbajnokságon. Nemzetközi áttörése a 2005/2006-os szezonban volt.

Miután a 2004/2005-ös szezonban megnyerte az összes európai kupát (gyzelem Königssee-ben és Altenbergben , valamint második Innsbruckban ), Huber a világkupában indult. 2005-ben Huber lett a csontváz kezd világbajnoka . A 2005/2006 - os szezonban második helyezést ért el Königssee-ben. Igls-ben debütált az ötödik helyen. A 2006-os Európa-bajnokságon negyedik lett; Kerstin Jürgens mögött második a 2006-os német bajnokságon . A 2006-os téli olimpia a Torino , Huber jött nyolcadik. Elre gondok adódtak, amikor a Bobsley és Szánkó Szövetség Németországért (BSD) ki akarta jelölni az akkor regnáló Európa-bajnok Kerstin Jürgens-t , bár Huber a hetedik helyen állt a selejtez selejtez versenyen, az utolsó olimpia eltti világkupán Altenbergben, versenytársa Jürgens viszont csak a tizedik lett. Jürgensnek gondjai voltak az induláskor, ezért a BSD ftitkára, Stefan Krauße azzal az indokkal jelölte Jürgens-t, hogy: Az olimpia nem tehet függvé egy rajtbalesettl. Jürgens az érem jelöltje . Másnap azonban ezt a döntést Huber javára fordították.

A következ szezonban Katie Uhlaender eltt megnyerte az utolsó világkupát az Igls- ben . A szezon els világbajnokságon elért eredményével nemcsak a BSD számára szerzett harmadik helyet a rajtrácson, hanem helyet is magának. Huber megnyerte a szezon utolsó versenyét Königssee-ben, és összesítésben nyolcadik lett. Ugyanakkor 2007- ben Európa-bajnok lett, és megszerezhette els nemzetközi címét. 2007/08-ban Huber vezette els teljes vb-szezonját. A legjobb eredmény két második hely lett Cesana Pariolban és Winterbergben . Ötödik lett az összesítésben. A cesanai versenyen megvédte Európa-bajnok címét, és volt az els ni csontváz-pilóta, aki másodszor is elnyerte a címet. Huber 2007-ben és 2008-ban is megnyerte a német bajnokságot . A 2008-as altenbergi csontváz-világbajnokságon aranyat nyert mind a ni egyesben, mind a csapatversenyben. Különösen jól sikerült Huber debütálása a 2008/09-es csontváz világkupán . Winterbergben, Altenbergben és Königssee-ben a bajor a szezon els négy futamából hármat megnyert. Negyedik lett az összesítésben.

A 2009/10-es olimpiai szezon nehéz év volt Huber számára. Elször a vb-szezont kezdte gyzelemmel Park Cityben , de aztán megsérült, és két futamot ki kellett ülnie. A gyengébb Winterberg-verseny után azonban gyorsan visszatért a világ tetejére. Annak érdekében, hogy biztosítsa harmadik kiindulási hely a 2010-es téli olimpia a német ni csapat , is részt vett két futam a Intercontinental Cup in Calgary . Mindkét futamot fölényben nyerte, és így a német NOK három kezdt küldhetett. Végül újabb versenyt nyert Igls-ben, ugyanakkor megnyerte a csontváz Európa-bajnokságot 2010-ben . Miután az olimpiai játékok jelölése három indulóval ezúttal problémamentes volt, a versenyen is megszokott módon ersek voltak. 2010. február 19-én Huber bronzot nyert a vancouveri olimpiai játékokon, Amy Williams és Kerstin Szymkowiak mögött . A második legjobb futási idvel a dönt negyedik menetben fel tudott lépni az ötödikrl. Huber és Szymkowiaks érmek voltak az els olimpiai érmek a német csontváz sportolók számára.

E gyzelemért Anja Seelbach (akkor még Anja Huber születési néven) megkapta az Ezüst babérlevelet. A 2010/11-es szezonban nyolc vb-versenyen mindig dobogón állt, négy futamot megnyert és megnyerte az összesítést. Ezüstöt nyert a 2011-es csontváz Európa-bajnokságon . Ketten ezüstöt nyertek egyesben és a csapattal a Königssee-i világbajnokságon . Ezen felül a német bajnokságon ugyanitt megszerezte harmadik címét . A 2011/12-es világbajnokságon Huber az összesítésben a harmadik helyen végzett Shelley Rudman és Marion Thees mögött , miután kétszer is dobogóra állt. A szezon egyetlen gyzelmével egy idben 2012- ben Altenbergben Európa-bajnok lett . A 2012-es World Cup in Lake Placid volt a nyolcadik az egyéni és ötödik a csapat versenyben Team Germany II.

2012/13 telén Anja Huber a szezon mind a kilenc futamán a legjobb nyolc közé került, négyszer állt a dobogóra, és Marion Thees mögött a második helyen végzett az utolsó tabellán. Az Igls-i EM 2013- ban Olga Potylizyna-val egy idben harmadik lett . A 2013 World Cup in St. Moritz , kész 17. az egyéni és a negyedik a németországi II csapat. Altenbergben megszerezte negyedik német bajnoki címét . A 2013/14-es világbajnokságon Huber egyszer feljutott a dobogóra, és az ötödik helyen végzett az összetettben. A Königssee-i Európa-bajnokságon ismét bronzérmet nyert, ezúttal Sophia Griebellel egy idben . Ezen felül megvédte az elz évi címét, és ötödször lett német bajnok Königssee-ben . A 2014 olimpia a Szocsiban , ami csalódást a BSD , volt a nyolcadik legjobb német.

2014 júliusában feleségül vette David Selbachot, a német snowboard freestyle csapat vezetedzjét. A 2014/15-ös világkupán két dobogós helyezést ért el Königssee második helyével és a szezon utolsó futamának harmadik helyével Szocsiban, a másik hat versenyen pedig negyedik lett. Az ezt követ Winterberg- világbajnokságon ezüstérmet nyert a II. Német csapattal. Az egyéni verseny után, amelyet a 14. helyen végzett, befejezte karrierjét.

2015 áprilisától Selbach a csontváz fiatalok trénere lett a BSD berchtesgadeni bázisán.

web Linkek

Commons : Anja Selbach  - Képek, videók és audio fájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. ^ Johann Reinhardt: Interjú Anja Huberrel: "Szeretnék az olimpia eltt is sikeresen versenyezni a világkupasorozaton" . 2009. június. Letöltve: 2010. április 9.
  2. A szövetségi kormány 2010. szeptember 3-i sportjelentése a Bundestagnak - nyomtatott anyagok 17/2880 - 68/69. Oldal az ezüst babérlevél odaítélésérl ... a 2010. évi olimpiai és paralimpiai játékok éremgyzteseinek ...
  3. Álomesküv a német téli sportok rajongói körében . tz . 2014. július 21. Letöltve: 2014. október 19.
  4. Csontváz: Köszönöm Anja Selbach - Búcsú atlétaként. Új kezdet edzként a csontváz következ generációja számára . BSD. 2015. április 4. Archiválva az eredetirl , 2015. szeptember 23-án. Letöltve: 2015. augusztus 21-én.

Opiniones de nuestros usuarios

Hajnal Sebők

Jó cikk a Anja Selbach

Stefan Bakó

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Anja Selbach, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt

Peter Sebestyén

A Anja Selbach szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm