Anja SchacheAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Schache-ről van szó. A Anja Schache-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Schache-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Schache-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Schache-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Schache-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Schache (* a Anja Müller március 29-, 1977-es a Potsdam ) német fólia vívó és tíz idej német bajnok . Ns a nemzetközileg is sikeres fóliavívóval, Lars Schache-kel .

Élet

Anja Schache 1996 óta sportkatona ( ftörzsrmester a szászországi Frankenbergben, a Bundeswehr sporttámogató csoportjában ), és az FC Tauberbischofsheim csapatába kezdett . A fóliával bronzot nyert a párizsi világkupán 2001-ben, ezüstöt a 2003-as szöuli világkupán, aranyat egyesben a német bajnokságon 2004-ben , 2006-ban és 2008-ban, valamint 2002-ben , 2006-ban, 2008-ban, 2009-ben , 2010-ben , 2011-ben és 2012- ben. ért legnagyobb siker, mint ezüstérmes a 2005 World Cup in Leipzig . A 2008-as nyári olimpia a pekingi , Schache kiesett Oroszország Yevgenia Lamonova esélye nélkül 15: 2 a második fordulóban, az els harc. A csapattal az ötödik helyet érte el. A Antalyában megrendezett 2009 - es vívó-világbajnokságon bronzot nyert a csapattal. A 2011 -es sheffieldi vívó Európa-bajnokságon bronzot is nyert a csapattal. 2013-ban befejezte aktív karrierjét.

Schache 2005-ben diplomázott oktatóként fejezte be tanulmányait a kölni edzakadémián. Jelenleg ismét az Ansbach Egyetemen tanul, ezúttal a Nemzetközi Menedzsment tanfolyamon .

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. a b Olaf Wolf: Anja Schache és Melanie Grube búcsúzott. Deutscher-Fechter Bund eV, 2013. március 15., hozzáférés: 2015. január 26 .
  2. áttekintése élsportoló Bw 2013. október (PDF, 192 kB) Bundeswehr, október 21, 2013, archivált az eredeti szóló január 2, 2014 ; megtekintve 2014. május 11-én .

Opiniones de nuestros usuarios

Imola Fülöp

Apukám kihívott, hogy a házi feladatomat a Wikipédia használata nélkül csináljam meg, mondtam neki, hogy sok más oldal keresésével is meg tudom csinálni. Szerencsémre rátaláltam erre a honlapra, és ez a cikk a Anja Schache-ról segített befejezni a házi feladatomat. Már majdnem kísértésbe estem, hogy belépjek a Wikipédiára, mert nem találtam semmit a Anja Schache-ről, de szerencsére itt találtam, mert akkor apám megnézte a böngészési előzményeket, hogy hol jártam. El tudod képzelni, ha bekerülnék a Wikipédiára? Szerencsére megtaláltam ezt a weboldalt és a cikket a Anja Schache itt. Ezért adom neked az öt csillagot

Natalia Rigó

Meglepett ez a cikk a Anja Schache, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Anja Schache

Peter Faragó

A Anja Schache szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Anja Schache szóló cikk teljes és jól elmagyarázott

Michael Mátyás

Ez a bejegyzés a Anja Schache segített abban, hogy az utolsó pillanatban befejezzem a holnapi munkámat. Már láttam magam előtt, hogy visszamegyek a Wikipédiához, amit a tanárnő megtiltott nekünk. Köszönöm, hogy megmentettél