Anja RützelAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Rützel-ről van szó. A Anja Rützel-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Rützel-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Rützel-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Rützel-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Rützel-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Rützel (született March 12-, 1973-as in Würzburg ) német újságíró és író .

Élet

Rützel vizsgált retorika és a kulturális tanulmányok a Tübingen . Röviddel azeltt, hogy befejezte a "Vizuális retorika: Szex a reklámban" cím mestervizsgáját , elvetette, és ehelyett "A beszéd ereje Buffyban, a vámpírölben " c.

Rützel a Financial Times Deutschland szerkesztjeként és rovatvezetjeként dolgozott, amíg az újság 2012 végén megsznt. Társalapítója a Business Punk üzleti magazinnak, és szerkesztként is dolgozott ott. Késbb a Spiegel Online kulturális osztályának írt , kezdetben a zenei részlegben, majd áttért a televízióra, ahol ma is aktív. Különösen népszerségét növelte olykor harapós megjegyzései olyan televíziós msorokban, mint a dzsungel tábor vagy a Bachelor . A Spiegel Online mellett többek között az SZ-Magazin , a Wired , a Spex , az RP Online , az Impulse és a Geo számára is írt .

2019 áprilisában Rützel röviden a címlapokra került, miután kritizálta Enissa Amani humoristát . Amanis dühös fellebbezése után az Instagramon számos felhasználó sértésekkel borította Rützelt a közösségi hálózatokon, és többek között rasszistának minsítette. Rützel tréfásan kérte Amanit, hogy emigráljon Nicaraguába, miután beszédében megfenyegette, hogy továbbra is komikusnak kell nevezni. A következ eszkaláció kiváltó oka állítólag az volt, hogy többek között az AfD politikusa, Andreas Winhart , akivel Amani jogi vitát folytat a sértés miatt, megosztotta Rützel cikkét.

2020 júniusa óta Jan Köppennel együtt moderálja a Kützel und Röppen Audible podcastot . az Audibles Schnauze - a kutya podcast - msorvezetje .

Rützel számos könyvet publikált, amelyek a televízió ( Trash TV ), az állatok ( Saturday Night Biber ) és a magány ( jobb egyedül lenni, mint egyáltalán nem barátok ) témaköröknek szóltak . Berlinben él .

gyárak

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Profil az econforum.de oldalon
  2. Julia Brummert: Anja Rützel a kukatévén , bevezetben 2018. január 12 -tl
  3. spiegel.de
  4. Az újságíró gúnyt z Enissa Amaniból - rajongói insta -vadászatba kezdenek. In: Watson . 2019. április 24, hozzáférve 2020. április 10 .
  5. Profil a powerline-agency.de oldalon

Opiniones de nuestros usuarios

Hermina Horváth

Ebben a Anja Rützel szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni

Aron Bencsik

Végre egy cikk a Anja Rützel, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anja Rützel

Balint Fülöp

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Anja Rützel_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.