Anja PohontschAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Pohontsch-ről van szó. A Anja Pohontsch-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Pohontsch-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Pohontsch-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Pohontsch-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Pohontsch-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Pohontsch ( berkenye. Anja Pohonowa, * 1970 in Vetschau / Spreewald ) egy tudományos munkatársa a szorb Intézet Bautzen és szorb televíziós msorvezet, és mivel 2020 elnökasszonya Maica Serbska .

Pohontsch els osztálytól kezdve tanulta az alsó szorb nyelvet . A Cottbus- i Marjana Domakojc (mai alsó- szorbiai középiskola ) szorb nyelv középiskolában egyre mélyült az érdekldése a szorb nyelv és történelem iránt. Orosz és Sorabic tanulmányokat tanult a lipcsei egyetemen, és doktori címet szerzett a Drezdai TU-n.

1996 és 2001 között Pohontsch volt az alsó-szorb- wendish " uyca - szorbiai lusáciai " msorvezetje . 2005 közepe óta ismét msorvezetként dolgozik; kollégájával, Christian Matthée-vel váltja egymást . Kutatási asszisztensként dolgozik a bautzeni Sorbian Intézetben is .

Anja Pohontsch házas és két gyermeke van. A családi nyelv a fels szorb , bár Anja Pohontsch Niederlausitzban ntt fel .

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Adrien Dudás

A Anja Pohontsch szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anja Pohontsch szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Daniel Huszár

Nagyszerű poszt a Anja Pohontsch., Nagyszerű poszt a Anja Pohontsch.

Katalin Jakab

Ez egy jó cikk a Anja Pohontsch_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

Viktor Nemes

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Anja Pohontsch talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Anja Pohontsch szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes