Anja NissenAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Nissen-ről van szó. A Anja Nissen-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Nissen-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Nissen-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Nissen-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Nissen-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Diagram elhelyezések
Az adatok magyarázata
Albumok
Anja Nissen
  AU 11. 2014.08.17 (2 hét)
Egyedülállók
Nagyon izgatott vagyok ( will.i.am. és Cody Wise mellett )
  AU 42 2014.11.16 (1 hét)
Akinek szíve volt
  AU 30-án 2015.06.06 (2 hét)

Anja Nissen (született November 6-, 1995-ös a Winmalee , New South Wales ) egy dán - ausztrál énekesn .

Karrier

Anja Nissen dán emigránsok lányaként született Winmalee-ben a Kék-hegység közelében . Hatéves korában énekelni kezdett.

A televízióban elször 2008-ban került be Nissen, amikor tizenkét éves volt az ausztrál tehetségkutató msorban, az ausztrál Got Talent . Kijutott az eldöntbe. Ezután megjelent a Young Talent Time , a Reggel with Kerri-Anne és az Schools Spectacular cím msorban , és még a dán himnuszt is elénekelték Mary Mary dán koronahercegnnek .

2014-ben részt vett a The Voice Australia harmadik évadjában . A will.i.am csapatban minden fordulóban érvényesült és végül megnyerte a döntt. Cserébe felvételi szerzdést kötött a Universal Music- szal , 100 000 dolláros nyereményt és egy autót. Saját nev debütáló albuma a 11. helyet érte el az ausztrál toplistán.

2016-ban Nissen részt vett a Dansk Melodi Grand Prix 2016-ban , amely az Eurovíziós Dalfesztivál dán elzetes döntése . A Never Alone cím dalával eljutott a szuperdöntbe, és a szavazatok 36% -át megszerezte, ami csak a szavazatok 42% -át megszerz Lighthouse X mögött a második helyre volt elegend.

2017- ben megismételte részvételét a Dansk Melodi Nagydíjon . Újra bejutott a szuperdöntbe, amelyet végül megnyert. Szóval hagyjuk, hogy képviselje Dánia a dal , hol vagyok a Eurovision Song Contest 2017 in Kiev , ahol elérte a végleges, és jött a 20. helyen 77 ponttal (69 pont zsri és a közönség 8 pont a távszavazás).

2020 közepén megjelent egy újabb dala, a Ha csak ma este volt ballada .

Diszkográfia

Albumok

 • 2014: Anja Nissen

Egyedülállók

web Linkek

Commons : Anja Nissen  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

 1. Diagramok AU
 2. Lásd Mary: Danske Anja és megüt Ausztráliában a bt.dk-n
 3. Megnyerheti Anja, a Winmalee kislánya a Hangot a dailytelegraph.com.au oldalon
 4. B a b c Anja Nissen: Tíz dolog, amit tudnia kell a The Voice gyztesérl a dailytelegraph.com.au oldalon
 5. Dánia: Anja Nissen a dán zászlót akarja hajózni Kijevben az escdaily.com címen
 6. Megvan a Hang! Anja Nissen könnyes szke bombázó lett a valóságos énekverseny gyztese, a coach.i.am bejelentette, hogy le akarja szerzdtetni a címkéjére a dailymail.co.uk oldalon.
 7. döntsön Dániáról 2016-ban az ogae.de oldalon
 8. döntsön Dániáról 2017-ben az ogae.de oldalon
 9. Anja Nissen teljesíti gyermekkori álmát az eurovision.tv oldalon
 10. Anja Nissen: Dán-ausztrál álom az eurovision.tv oldalon

Opiniones de nuestros usuarios

Imola Mihály

Apukám kihívott, hogy a házi feladatomat a Wikipédia használata nélkül csináljam meg, mondtam neki, hogy sok más oldal keresésével is meg tudom csinálni. Szerencsémre rátaláltam erre a honlapra, és ez a cikk a Anja Nissen-ról segített befejezni a házi feladatomat. Már majdnem kísértésbe estem, hogy belépjek a Wikipédiára, mert nem találtam semmit a Anja Nissen-ről, de szerencsére itt találtam, mert akkor apám megnézte a böngészési előzményeket, hogy hol jártam. El tudod képzelni, ha bekerülnék a Wikipédiára? Szerencsére megtaláltam ezt a weboldalt és a cikket a Anja Nissen itt. Ezért adom neked az öt csillagot

Eliza Boda

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anja Nissen., Azt hittem, már mindent tudok a Anja Nissen., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anja Nissen.

Rebeka Rózsa

Végre egy cikk a Anja Nissen, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Anja Nissen