Anja NeupertAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Neupert-ről van szó. A Anja Neupert-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Neupert-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Neupert-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Neupert-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Neupert-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Neupert (született október 10-, 1978-as in Berlin ) egykori német sportoló, aki specializálódott a 400 méteres gátfutás .

1997-ben kezdte az LG Nike Berlinnél . A berlini 4 x 400 méteres váltóval Neupert 20032006-ig egymás után négyszer volt német bajnok. 2004-ben a négyszer 200 méteres váltóval elnyerte a csarnokban a címet. Egyéni szakágában, a 400 méteres gátfutásban 2004-ben Braunschweigben német bajnok lett .

Nemzetközileg Neupert a német 4 x 400-as váltóval bronzérmet nyert a 2003-as Universiade- on . A döntben az élen állt az akadályok fölött, de aztán megakadt a tizedik akadályon és kiesett. 2004-ben az Európa Kupában negyedik lett, és Madridban 55,48 másodperc alatt felállította személyes csúcsát. A 2005-ös világbajnokságon a német váltócsere helyettes futója volt. 2007-ben Neupert befejezte karrierjét.

irodalom

  • Klaus Amrhein: Életrajzi kézikönyv a német atlétika történetérl 1898-2005 . 2 kötet. Darmstadt 2005 megjelent a német atlétikai promóciós és projekt társaságban.

Egyéni bizonyíték

  1. Dirk Gantenberg: Anja Neupert sétál a sport és a mvészet között , www.leichtathletik.de 2004. június 17.
  2. Anja Neupert elhagyja a pályát , www.leichtathletik.de 2007. július 18

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Viola Szatmári

Örömmel találtam ezt a cikket a Anja Neupert., Örömmel találtam ezt a cikket a Anja Neupert.

Lucia Erdélyi

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Anja Neupert

Katalin Kerekes

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Anja Neupert., Helyes

Gabriella Sári

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Anja Neupert talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Anja Neupert szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes