Anja Müller (politikus)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Müller (politikus)-ről van szó. A Anja Müller (politikus)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Müller (politikus)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Müller (politikus)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Müller (politikus)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Müller (politikus)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Müller (született March 24-, 1973-as in Bad Salzungen ) német politikus ( Die Linke ). A türingiai államválasztásokon 2014- ben elször lépett be a türingiai állam parlamentjébe az állami listán keresztül .

Politikai karrier

Anja Müller 2005-ben lett a PDS tagja . 2009 óta a Baloldali Wartburgkreis - Eisenach kerületi szövetségének elnöke . 2009 és 2013 között a Baloldal állami végrehajtó bizottságának tagja volt, ahol a migrációs és integrációs politika szóvivjeként, a békével és a nemzetközi politikával foglalkozó munkacsoport kapcsolattartójaként, valamint a baloldali képviselként tevékenykedett a türingiai országban. Menekültügyi Tanács.

Müller 2009 óta a wartburgi járás kerületi tanácsának tagja, ahol a szociális bizottság elnökeként dolgozik. Ezenkívül 2009 óta helyet kapott a wartburgi járásbeli leimbachi önkormányzati tanácsban .

A türingiai államválasztásokon 2014-ben a baloldal közvetlen jelöltjeként indult az I. wartburgi körzet választókerületében, de a CDU jelöltje, Manfred Grob vereséget szenvedett . Ennek ellenére bekerült az állami parlamentbe a baloldal állami listáján keresztül, amelyen a 25. helyet szerezte meg. Az állami parlamentben a petíciós bizottságban és a börtönbizottság elnöke. A 2019-es államválasztáson az állami parlament tagjaként maradt a lista ötödik helyével.

Magán

Anja Müller Leimbachban (Wartburg körzet) él. Képzett éttermi szakember, házas és két gyermeke van.

Tagságok

2009 és 2013 között Müller a DIE LINKE képviselje volt a türingiai menekültügyi tanácsban. A VdK tagja .

Politikai álláspontok és viták

Széler az erdben

A run-ig a 2019 állami választások, Müller indokolt kijelölésére szél kiemelt területek és az építési szélturbinák az erdterületek .

COVID-19

2020 decemberének elején Müller nyilvánosságra hozta, hogy a COVID-19 tesztje pozitív volt . Ez egyebek mellett azt jelenti, hogy a türingiai államparlament különleges ülését meg kellett szüntetni. Néhány nappal korábban Müller távolság nélkül és mindennapi maszk nélkül vett részt a Bad Salzungen érettségi házának felújítási munkálataiban .

2021 márciusában a választókerület lakosságát vádolta a koronafertzések megnövekedett száma miatt a déli Wartburg kerület egyes vidéki közösségei között, többek között a "vidéki lakosság szolidaritás nélküli magatartásával", az önkormányzati szabályozó hatóságok kudarcával. és a "szomszédsági segítség" hiánya a koronaszegések feltárásában; "valószíntlen, hogy nem történt szabálysértés".

internetes linkek

Commons : Anja Müller  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. Államválasztás 2014 - elzetes eredmény a Wartburgkreis I választókerületben , Türingia állam visszatér tisztje, hozzáférés 2014. szeptember 14-én
  2. Anja Müller ugrik az állami parlamentbe , amelyre 2014. szeptember 17-én került sor
  3. Türingia államválasztása 2019-ben - végeredmény. Türingiai Állami Statisztikai Hivatal, hozzáférés: 2020. december 4 .
  4. Türingiai Parlament , hozzáférés: 2021. március 13
  5. Anja Müller sajtóközleménye 2019. augusztus 20-tól a rhoenkanal.de oldalon, hozzáférés: 2021. március 13.
  6. Corona-ügyek a türingiai tartományi parlamentben: rendkívüli ülésszak lemondva, mdr.de, 2021. december 11
  7. a b "A vidéki lakosság szolidáris viselkedése" , sajtóközlemény a rhoenkanal.de oldalon, hozzáférés: 2021. március 12.
  8. Anja Müller az építkezés kezdetén Bad Salzungenben , fotó és sajtóközlemény 2020. december 2-tól a képvisel honlapján, elérhet 2021. március 13-án.
  9. Anja Müller sajtóközleménye, 2021. március 12. , hozzáférés: 2021. március 13

Opiniones de nuestros usuarios

Jozsef Szabados

Ezt a bejegyzést a Anja Müller (politikus)-ről pont ezt kerestem.

Alexandra Simon

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Anja Müller (politikus) íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Anja Müller (politikus)