Anja Middelbeck-VarwickAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Middelbeck-Varwick-ről van szó. A Anja Middelbeck-Varwick-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Middelbeck-Varwick-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Middelbeck-Varwick-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Middelbeck-Varwick-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Middelbeck-Varwick-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Middelbeck-Varwick (született április 25-, 1974-ben a Lohne ) német katolikus teológus .

Élet

Elvégzése után az iskolát Lohne gimnázium , Middelbeck-Varwick tanult a római katolikus teológia a vesztfáliai Wilhelms Egyetem Münster 1993-2000 . 2001 és 2009 között a szisztematikus teológia kutatási asszisztense volt a katolikus teológia szemináriumon a Berlini Szabadegyetemen , a katolikus teológia doktori címet 2006-ban rendezték. Habilitációjára 2017-ben került sor a salzburgi egyetemen . 2018 és 2019 között Middelbeck-Varwick katolikus teológiát tanított a Flensburgi Európai Egyetemen . 2019 októbere óta a vallási teológia és vallástudomány professzora a Frankfurt am Main-i Johann Wolfgang Goethe Egyetemen .

Middelbeck-Varwick Johannes Varwick felesége és négy gyermeke van. 2011-ben Middelbeck-Varwick aláírta az Egyház 2011 feljegyzését : Szükséges ébredés . A német katolikusok központi bizottságához tartozik . Emellett a német püspöki konferencia egyházi világbizottságának tanácsadója , valamint a német igazságszolgáltatás és béke bizottságának tagja .

Mvek (válogatás)

Szerzként:

 • Isten és ember közötti határ. Az iszlám és a kereszténység teoditikájának feltárása. Aschendorff, Münster 2009.
 • Cum aestimatione. Az iszlám keresztény teológiájának kontúrjai. Aschendorff, Münster 2017.

Szerkesztként:

 • Andreas Hölscherrel: kegyesség. Egy elveszett mvészet. Munster 2005.
 • A Rainer Kampling : Age. Nézd meg, mi vár rád. Frankfurt am Main 2009.
 • Markus Thurau-val: A modern kor és a jelen misztikái. Frankfurt am Main 2009.
 • A Karin Gludovatz : Gender a középpontban. Nemi tanulmányok a történelem és a kultúratudományban. Frankfurt am Main, 2010.
 • A Hansjörg Schmid , Aye Baol-Gürdal, Bülent Ucar : bizonyság, meghívás, átalakítás. Misszió a kereszténységben és az iszlámban. Regensburg 2011.
 • Tehát a bn leselkedik az ajtóra (Ter 4,7). A bnrl gondolkodni. Frankfurt am Main 2011.
 • A Andreas Renz , Bülent Uçar, Mohammad Gharaibeh: Az egyre nagyobb isten. Isten fogalmai a kereszténységben és az iszlámban. Regensburg 2012.
 • Schmiddel, Hansjörg / Gharaibeh, Mohammaddal: Die Boten Gottes. Próféciák a kereszténységben és az iszlámban. Regensburg 2013.
 • Andreas Hölscherrel, Markus Thurau: Egyház a világon. A kereszténység a kulturális sokszínség jegyében. Frankfurt am Main 2013.
 • Hansjörg Schmiddel, Amir Dzirivel, Mohammad Gharaibeh-lel: Egyház és Umma. Hit közösség a kereszténységben és az iszlámban. Regensburg 2014.
 • Christian Ströbelével, Amir Dzirivel, Muna Tatarival : Szegénység és igazságosság. Keresztény és iszlám perspektívák. Regensburg 2016.
 • Christian Ströbelével, Amir Dzirivel, Mohammad Gharaibeh-kel: vándorlás, menekülés, kiutasítás. A keresztény és az iszlám teológia helyszínei. Regensburg 2018.
 • Sara Han-nel, Markus Thurau-val: Biblia - Izrael - Egyház. Tanulmányok a zsidó-keresztény találkozásokról. Fesztivál Rainer Kampling számára. Münster 2018.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

 1. a b c https://www.uni-frankfurt.de/83431107.pdf
 2. A ZdK 45 egyéni személyt választ , a Német Katolikusok Központi Bizottságának honlapja,
  amelyre 2018. június 9-én került sor. ZdK választások: Ezt a 27 jelöltet választották meg a Katolikus Bizottságba . Német Katolikusok Központi Bizottsága. 2021. április 20. Hozzáférés: 2021. április 21.

Opiniones de nuestros usuarios

Dominik Szűcs

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Anja Middelbeck-Varwick, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt

Helga Hajdú

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Anja Middelbeck-Varwick_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Marta Révész

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Anja Middelbeck-Varwick. Nekem tetszik

Livia László

Valami mást kellett találnom a Anja Middelbeck-Varwick, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Anja Middelbeck-Varwick