Anja MayerAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Mayer-ről van szó. A Anja Mayer-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Mayer-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Mayer-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Mayer-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Mayer-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Mayer (született December 16-, 1979-es a Feuchtwangen ) német politikus . 2014 júniusától 2018 júniusáig a Die Linke szövetségi igazgatóságának tagja volt , 2018 márciusa óta Katharina Slanina mellett Brandenburg államelnök .

Élet

Anja Mayer munkáscsaládban ntt fel Rothenburg ob der Tauberben . Orvosi asszisztens képzése után egy kardiovaszkuláris klinika kutatási osztályán dolgozott, és ezért Münchenbe költözött. Az második tanösvény , érettségizett és valóban akart tanulni gyógyszert. A Hartz IV-es törvények konfliktusában azonban politizálódott, 2005-ben csatlakozott a WASG -hez, ott választási kampányokat kezdett szervezni és szociológiát , szociálpszichológiát és filozófiát kezdett tanulni . 2011-ben a WASG és a PDS egyesülésével létrejött baloldal szövetségi végrehajtó bizottságának , majd késbb a Bundestag tagja lett . Nsülése és gyermekvállalása után röviddel a diplomamunka befejezése eltt befejezte tanulmányait.

2014-ben a baloldal szövetségi végrehajtó bizottságába választották. 2015 végén Potsdamba költözött, és szervezeti ügyekért és közönségkapcsolatokért volt felels pártja regionális irodájában . Amikor Andrea Johlige volt brandenburgi államvezett 2016 tavaszán nem választották újra, Anja Mayer kezdetben ideiglenesen átvette ezt a funkciót , és 2017-ben t is megválasztották a hivatalba. 2016 óta a szövetségi igazgatóság tagja. 2018. március 17-én Diana Golze- val együtt Brandenburg tartomány baloldali elnökévé választották, és ezért nem állt be a párt ügyvezetjének megválasztására a 2018. júniusi szövetségi pártkongresszuson.

Anja Mayer u. a. A ver.di tagja , a Kurt Eisner Egyesület ( Rosa Luxemburg Alapítvány Bajorország) és a Németországi Környezetvédelmi és Természetvédelmi Szövetség .

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Die Linke: A Szövetségi Igazgatóság tagjai 2014 és 2016 között , megtekintve 2018. február 12-én
  2. Die Linke: A Szövetségi Igazgatóság tagjai 2014 és 2016 között , megtekintve 2018. február 12-én
  3. Ulrich Thiessen: Baloldali ments , Märkische Oderzeitung 2018. február 12-tl, megtekintve 2018. február 12-én.
  4. A Brandenburgs Linke-t most Golze és Mayer , Märkische Oderzeitung irányítja 2018. március 17-tl, megtekintve 2018. március 18-án.
  5. Die Linke: Rövid portré a szövetségi igazgatóság tagjaként , megtekintve 2018. február 12-én

Opiniones de nuestros usuarios

Elisabeth Pataki

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Anja Mayer

Martina Balla

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Anja Mayer, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt