Anja LukasederAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Lukaseder-ről van szó. A Anja Lukaseder-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Lukaseder-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Lukaseder-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Lukaseder-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Lukaseder-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Lukaseder és a Bro'Sis énekese, Ross Antony 2004. szeptember 14 -én a hamburgi futballgömbön
Diagram elhelyezések
Az adatok magyarázata
Egyedülállók
Szükségem van rád (mint Nikita Warren)
  Egyesült Királyság 48 1996.07.13 (2 hét)

Anja Lukaseder (született May 3, 1967-es a Würzburg ) német mvész és zenei vezetje .

Élet

Anja Lukaseder Erlangenben ntt fel . Képzett idegen nyelv tudósítója az angolnak és a franciának. Tanulmányai alatt modellkedett, saját divatbemutató ügynöksége volt, és elment az Adidas és a Puma divatbemutatóira. 1996 és 2001 között különféle koncerteket és fesztiválokat irányított. Olyan mvészek, mint Joe Cocker , Lionel Richie , Backstreet Boys , Sasha és Peter Maffay .

Lukaseder volt a Jam Tronik táncprojekt arca a Phil Collins Another Day in Paradies cím slágerének 1989 -es borítóján . A hang azonban egy ismeretlen stúdióénekestl érkezett. Késbb Nikita Warren színpadi néven énekelte magát, és szólómvészként is sikeres volt az I Need You -vel a brit kislemezlistákon .

A Cheyenne Recordsnál Lukaseder 2001 -ben vette át a Bro'Sis casting zenekar irányítását . Négy évig vigyázott rájuk. 2005 -ben a müncheni Artists Only ügynökséggel vette át a Jimmy Somerville , a Londonbeat és a Weather Girls turné menedzsmentjét .

2007-ben Lukács Eder ült a zsri a negyedik évad RTL - casting show- Németország Idol , és szintén az ötödik évad 2008-ban ott. 2008 szeptemberében az RTL szakított Anja Lukasederrel. 2010 -ben a zsri tagja volt Németország legjobb bulizenekarának Oliver Petszokat és Steve Blame mellett .

Diszkográfia

Egyedülálló, mint Nikita Warren

  • 1991: Szükségem van rád (Olaszország, Egyesült Királyság, USA)
  • 1992: Touch Me (Olaszország, USA)
  • 1993: Meg tudjuk csinálni (csak Olaszország)
  • 1996: Szükségem van rád (csak az Egyesült Királyságban)
  • 2006: I Need You / Echoes in my Mind (Nikita Warren / Riviera House Traxx) (csak Olaszország)

web Linkek

források

  1. A diagram forrásai: Egyesült Királyság
  2. www.fem.com ( Memento az április 13, 2010 az Internet Archive )

Opiniones de nuestros usuarios

Daniel Forgács

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Anja Lukaseder., Helyes

Denes ábrahám

Örömmel találtam ezt a cikket a Anja Lukaseder., Örömmel találtam ezt a cikket a Anja Lukaseder.

Alice Mihály

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Anja Lukaseder

Zsofia Seres

A Anja Lukaseder szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Anja Lukaseder szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.