Anja LiedtkeAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Liedtke-ről van szó. A Anja Liedtke-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Liedtke-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Liedtke-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Liedtke-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Liedtke-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Liedtke (született December az 5., 1966-os in Bochum ) német író .

Élet

Liedtke tanult német és történelem és dolgozott hat hónapig az Action Megbékélés Service for Peace in Israel . Miután doktorált Siegfried Grosse-nál , fleg a fenntartható fejldéssel és az alternatív életfogalmakkal foglalkozott .

Tagja a Német Írók Szövetségének (VS), valamint a GEDOK Szövetségi Irodalmi Tanácsadó Tanácsának .

Anja Liedtke Bochumban él.

Publikációk (válogatás)

Díjak

internetes linkek

Egyéni bizonyíték

  1. a b Anja Liedtke. In: literaturport.de. Literarisches Colloquium Berlin eV, hozzáférés: 2016. február 18 .
  2. Jürgen Boebers-Süßmann: Anja Liedtke - Utazás a holokauszt -túlélkhöz . WAZ, 2014. november 25., hozzáférés: 2016. február 18 .

Opiniones de nuestros usuarios

Egon Vincze

Köszönöm. A cikk a Anja Liedtke hasznos volt számomra., Nagyon érdekes cikk a Anja Liedtke

Ilona Kozma

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Anja Liedtke, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt

Zsuzsanna Polgár

A Anja Liedtke nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Pal Fejes

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Anja Liedtke