Anja KümmelAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Kümmel-ről van szó. A Anja Kümmel-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Kümmel-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Kümmel-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Kümmel-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Kümmel-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Kümmel (* 1978 in Karlsruhe ) német író .

Kümmel Madridban, Los Angelesben és Hamburgban tanult. Peer Lagerpusch-szal közösen megalapította a sörlé: injekciót olvasó sorozatot 2007-ben. Írását többek között Judith Butler és Donna Haraway dekonstruktivista nemi elméletek befolyásolják . Íróként és újságíróként él Berlinben.

Díjak

Egyedi publikációk

Emellett irodalmi folyóiratokban és antológiákban megjelent publikációk, pl. B. Allmende-ben , Federwelt és Styx-Verlag.

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Marietta Ferenczi

Örömmel találtam ezt a cikket a Anja Kümmel., Örömmel találtam ezt a cikket a Anja Kümmel.

Evelin Rigó

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Anja Kümmel_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Benjamin Kálmán

Tetszik az oldal, és a Anja Kümmel szóló cikk az, amit kerestem