Anja KruseAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Kruse-ről van szó. A Anja Kruse-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Kruse-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Kruse-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Kruse-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Kruse-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Kruse (született August az 5., 1956-os in Essen ) egy német színészn .

Élj és cselekedj

Anja Kruse, egy esszeni vállalkozó lánya, a gimnázium elvégzése után színészi és éneklési tanulmányokat folytatott az eseni Folkwang iskolában . Az 1979/80 -as szezonban megkapta els eljegyzését a Munster Városi Színházban . 1980 és 1983 között többek között játszott. a hamburgi Thalia Színházban , a Staatstheater Oldenburgban , a Gelsenkircheni Musiktheaterben és a Berlini Theater des Westensben .

Sikeres színpadi karrierje mellett 1981 -ben készítette els nagyjátékfilmjét , Michael Verhoeven The White Rose cím filmjét . 1984-ben megkapta els nagy televíziós szerepét a ZDF Die Schöne Wilhelmine többrészes sorozatában , amelyben Wilhelmine von Lichtenau címszerepljét alakította . A legjobb fiatal színésznként Anja Kruse 1984 -ben megkapta az Arany Fényképezgépet . Számos televíziós film és szerep követett olyan ismert sorozatokban, mint a Das Traumschiff , a Die Schwarzwaldklinik és a Der Alte . Szerepet játszott dr. Angelika Rombach a Falkenau Erdészeti Házban .

Anja Kruse 2020 óta az "IVQS Alapítvány - a színészek öregségi szegénysége ellen" védnöke.

Magán

Kruse 1989 -ig kapcsolatban állt Heinz Hellberg operettbüfével, és Bécsben élt . 1992-ben találkozott Jean-Louis Daniel francia rendezvel forgatás közben, és követte t Párizsba . A pár 1995 -ben házasodott össze, és egy normandiai vidéki házban éltek . Hosszú évek különélése után a házasság 2008 -ban válással végzdött. 2004 és 2010 között kapcsolat alakult ki Norbert Blecha osztrák televíziós producerrel . 2006 -ban az osztrák Tostmann családi cég az els hagyományos viselet nagykövetének nevezte ki . Kruse Franciaország déli részén él Cannes közelében és Salzburgban .

Kruse a 90-es évek közepe óta gyakorló követje az új vallási mozgalomnak, Soka Gakkainak .

Filmográfia (kiválasztás)

Színház (válogatás)

 • 1980: Luise, Cabal és szerelem (Schiller)
 • 1985: Nora, Nora (Ibsen)
 • 1986: Eliza, My Fair Lady
 • 1988: Marianne, Mesék a bécsi erdbl (Horvath)
 • 1989/1990: Maggie, az esés után (A. Miller)
 • 1992: Polly, Threepenny Opera
 • 1994: Daliah, A palesztin n
 • 1997/1998: Heather, kiszállok, és megcsinálom a saját msoromat
 • 19982000: Az egyenltlen pár (Simon)
 • 2004: M. Therbouche, A szabad szellem (EE Schmitt)
 • 2005: Díj, szépség és a szörnyeteg
 • 20062009: Mrs. Robinson, Az érettségi vizsga
 • 2012: Süß úr vagyona, Nibelungen Festival Worms
 • 2016: A keresztnév

könyv

irodalom

web Linkek

Egyéni bizonyíték

 1. Az IVQS Alapítvány internetes jelenléte - a színészek öregségi szegénysége ellen Mecénás. Letöltve: 2020. október 4
 2. Ismét szóló gála.de 2010. január 21 -tl

Opiniones de nuestros usuarios

Alexander Bencsik

Meglepett ez a cikk a Anja Kruse, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Anja Kruse

Marianne Mező

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Anja Kruse_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Judith Márkus

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Anja Kruse, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt

Krisztian Péter

Nagy felfedezés ez a cikk a Anja Kruse és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Anja Kruse és az egész oldal