Anja KnippelAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Knippel-ről van szó. A Anja Knippel-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Knippel-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Knippel-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Knippel-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Knippel-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Knippel (született August 19-, 1974-ben a Schmalkalden ) egykori német sportoló . Karrierje során három nemzetközi érmet kapott ötödik futóként a 4 x 400 méteres váltóban, miután az elfutamban használták.

Knippel 1996-ban költözött Schmalkaldenbl Erfurtba, és karrierje során az erfurti atlétikai kluboknál kezdett dolgozni. A 400 méteres távon volt a harmadik a német bajnokságot 1998-ban, a folyosón volt második helyezett 1998-ban mögött Grit Breuer és a harmadik 1997-ben és 1997-ben. 2002-tl Knippel többnyire 800 méteres távon indult . A csarnokban 2002-ben harmadik lett és 2003-ban német bajnoki címet szerzett, a szabadban 2002-ben és 2003-ban harmadik helyezést ért el, 2004-ben pedig elnyerte a címet.

Knippel els nagy nemzetközi megjelenése az 1997-es párizsi fedett világbajnokságon volt - Bercy . A 4 x 400 méteres váltó kezd futójaként futott, és Anke Fellerrel , Heike Meißnerrel és Anja Rückerrel együtt bejutott a döntbe . A döntben Anja Rücker futott a kiindulási helyrl, és Grit Breuer érkezett utolsó futóként. Miután a váltó bronzot nyert az orosz és az amerikai váltó mögött, Anja Knippel is bronzérmet kapott. Szintén a Európa-bajnokságon a budapesti a 1998 Knippel versenyzett az elzetes szakaszban. Anke Feller, Martina Breu és Silvia Riegerrel együtt a váltó kvalifikálta magát a döntbe. Ott Anke Feller, Uta Rohländer , Silvia Rieger és Grit Breuer nyerte a címet, a két elfutamban használt Breu és Knippel szintén aranyérmet kapott. A Világ fedett bajnokság a Maebasi a 1999 nem volt elzetes fut a relét. A német szezon Anja Knippel, Anja Rücker , Ulrike Urbansky és Grit Breuer társaságában Oroszország, Ausztrália és az USA mögött a döntben a negyedik helyet szerezte meg. A 1999 nyarán a világbajnokságon a Sevilla , a relé kvalifikálta magát a döntbe Anke Feller, Uta Rohländer, Anja Knippel és Anja Rücker. A döntben Grit Breuer ismét Anja Knippelért indult, a váltó bronzot nyert, és Anja Knippel a bronzérmet is megkapta a díjátadón.

Versenysúlya 57 kg volt, 1,66 m magassággal.

Legjobb idk

  • 400 méter: 51,86 s (1999)
  • 800 méter: 2: 00.11 perc (2002)

irodalom

  • Klaus Amrhein: Életrajzi kézikönyv a német atlétika történetérl 1898-2005 . 2 kötet. Darmstadt 2005 megjelent a német atlétikai promóciós és projekt társaságban

Opiniones de nuestros usuarios

Arnold Pap

Ezt a bejegyzést a Anja Knippel-ről pont ezt kerestem.

Rita Toldi

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Anja Knippel

Sandor György

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Anja Knippel, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Anja Knippel., Ez egy jó cikk a Anja Knippel