Anja KnauerAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Knauer-ről van szó. A Anja Knauer-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Knauer-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Knauer-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Knauer-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Knauer-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Knauer (született March 18-, 1979-es a Hamburg ) egy német színészn .

az élet és a karrier

Knauer-ben fedezték fel 1996-szerepet Martin Gies " ZDF televíziós játék Kleine betör . Azóta számos német televíziós produkcióban szerepelt. Színészn karrierje mellett filmet és irodalmat tanult a Berlini Szabadegyetemen . 2010 -ben belsépítészként dolgozott a berlini Michelberger Hotelben . 2012 óta ír szabadúszó napilapokat és blogokat. A film Kuss mich, Frosch által Matthias Schweighofer azon oldalán kapott egy Emmy jelölést, a Emil és a Erich Kästner televízió nyújtásának .

Anja Knauer testvére Tim Knauer egy szinkronszínész . Van egy lánya (* 2019).

Filmográfia

web Linkek

Commons : Anja Knauer  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. Stern.de: Anja Knauer - Els anyai boldogság a színésznvel

Opiniones de nuestros usuarios

Robert Kelemen

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Anja Knauer

Zsolt Cseh

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Anja Knauer szóló cikkhez, de nagyon tetszett.

Bettina Balázs

Valami mást kellett találnom a Anja Knauer, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Anja Knauer