Anja KnappAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Knapp-ről van szó. A Anja Knapp-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Knapp-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Knapp-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Knapp-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Knapp-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Knapp (született szeptember 11-, 1988-ban a Bad Urach ) német triathlete , német bajnok a triatlon sprint távolság (2012), Európa-bajnok és világbajnok vegyes váltó (2013).

Karrier

A mikrotechnológus képzés befejezése után Anja Knapp 2011 augusztusa óta profi sportolóként dolgozik. Az SG Dettingen / Erms csapatában és a Bundesligában indul a Stadtwerke Team Witten csapatában .

Német bajnok triatlon sprint táv 2012

2012 augusztusában Anja Knapp német bajnok lett a triatlon sprint távon. 2016-ig a Német Triatlon Unió (DTU) B-csapatának tagja volt . Az olimpiai távon (1,5 km úszás, 40 km kerékpározás és 10 km futás) 2013-ban Alanyában rendezett Európa-bajnokságon júniusban hatodik lett. Egy csapat Jonathan Zipf , Rebecca Robisch és Sebastian helyezett , lett Európa-bajnok vegyes váltó. Öt héttel késbb a ITU Triatlon Világ Hamburg , is megnyerte a világbajnokságot a vegyes váltó együtt Jan Frodeno , Anne Haug és Franz Löschke . Anja Knappot Erich Jud és Dan Lorang képzi .

A 2016. évi nyári olimpiai játékok kezd helyének kétéves kvalifikációs idszakában Anja Knapp a német sportolók harmadik legjobb helyezését érte el az ITU olimpiai kvalifikációs listáján a 47. helyen, de nem felelt meg az egyeztetett sportminsítési kritériumoknak . a DTU és a DOSB . Csapataktikai okokból a DTU ennek ellenére Knappet a nemzeti csapat egyik legjobb úszójának javasolta Anne Haug mellett. 2016. július 20-án a DOSB azonban úgy döntött, hogy csak Anne Haug és Laura Lindemann vesz részt az olimpiai játékokon.

Anja Knappot Erich Jud és Dan Lorang képzi . 2017 augusztusában német lett a triatlon sprint távon.

Ikertestvére, Julia szintén triatlonistaként tevékenykedik. Anja Knapp Dettingen an der Ermsben él .

Sportos sikerek

web Linkek

Egyéni bizonyíték

 1. Anja Knapp profil PDF, online
 2. Az ITU olimpiai kvalifikációs listája: Rio 2016 | A nk állása : ITU , 2016. május 14
 3. Fabian Fiedler: Via Abu Dhabi - Rio de Janeiro In: tri-mag.de , 2016. január 28.
 4. Frank Wechsel: A DTU Lindemannt, Knappot, Justust és Buchholzt jelöli In: tri-mag.de 2016. június 19.
 5. Alexander Mareis: az olimpiai veszekedések megviselik In: SÜDWEST PRESSE 2016. július 21
 6. Német sprinttriatlon bajnokság 2012: Knapp és Prochnow elöl (2012. augusztus 19.)
 7. Eredmények Kitzbühel 2012
 8. Eredmények Antalya 2012
 9. Knapp nyeri a német Vizerangot (2012. június 6.)
 10. Eilat 2012 eredmények
 11. Eredmények Larache 2012
 12. Daniel Noll és Anja Knapp nyeri a versenyt (2018. február 5.)

Opiniones de nuestros usuarios

Claudia Pálfi

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anja Knapp., Azt hittem, már mindent tudok a Anja Knapp., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anja Knapp.

Michael Sági

Ez egy jó cikk a Anja Knapp_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

Nikoletta Balla

Nagy felfedezés ez a cikk a Anja Knapp és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Anja Knapp és az egész oldal

Hajnal Sári

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Anja Knapp, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Anja Knapp., Ez egy jó cikk a Anja Knapp