Anja KlugeAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Kluge-ről van szó. A Anja Kluge-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Kluge-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Kluge-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Kluge-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Kluge-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Kluge (1964. november 9- én született Berlinben ) az NDK egykori evezje , aki az SC Berlin-Grünau klubban versenyzett.

Az evezt a Spartakiadén lév siklóban fedezték fel . Késbb áttért a evez evezés . 1986-ban és 1989-ben második helyezett lett a nyolcadik világbajnokságon . Legnagyobb eredménye az 1988-as olimpiai játékok nyolcadik gyzelme volt .

sikerek

Olimpiai játékok

 • 1988 : 1. hely a nyolcadikban

Világbajnokságok

 • 1982: 1. hely a nyolcadik helyen a junior világbajnokságon
 • 1986: 2. hely a nyolcadik helyen
 • 1987: 4. hely a nyolcadikban
 • 1989: 2. hely a nyolcadikban

NDK

 • Spartakiade 1979: 1. hely egyesben és 2. hely páros evezésben
 • NDK bajnokságok 1983: kormányosokkal a négyes 3. hely
 • NDK bajnokságok 1984: 1. hely a nyolcadikban és 3. hely négyen kormányosnvel
 • NDK bajnokságok 1985: a nyolcadik 3. és a négy a kormányosnál
 • NDK bajnokságok 1986: 2. hely a nyolcadikban és az els négyesben kormányosnvel
 • NDK bajnokságok 1987: 1. hely a nyolcadik helyen
 • NDK bajnokságok 1988: 1. hely a nyolcadik helyen
 • NDK bajnokságok 1989: 1. hely a nyolcadikban és 2. helyezés kettesben kormányos nélkül

Díjak

irodalom

 • Volker Kluge : Az NDK sportolóinak nagy lexikona. Az NDK 1000 legsikeresebb és legnépszerbb sportolója, sikereik és életrajzuk. Schwarzkopf & Schwarzkopf, Berlin 2000, ISBN 3-89602-348-9 .

web Linkek

 • Anja Kluge az Olympedia.org adatbázisban (angolul)

Egyéni bizonyíték

 1. ^ Új Németország , 1986. október 15., 7. o.
 2. ^ Új Németország, 12./13. 1988. november, 4. o

Opiniones de nuestros usuarios

Violetta Kocsis

Apukám kihívott, hogy a házi feladatomat a Wikipédia használata nélkül csináljam meg, mondtam neki, hogy sok más oldal keresésével is meg tudom csinálni. Szerencsémre rátaláltam erre a honlapra, és ez a cikk a Anja Kluge-ról segített befejezni a házi feladatomat. Már majdnem kísértésbe estem, hogy belépjek a Wikipédiára, mert nem találtam semmit a Anja Kluge-ről, de szerencsére itt találtam, mert akkor apám megnézte a böngészési előzményeket, hogy hol jártam. El tudod képzelni, ha bekerülnék a Wikipédiára? Szerencsére megtaláltam ezt a weboldalt és a cikket a Anja Kluge itt. Ezért adom neked az öt csillagot

Mihaly Baranyai

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Anja Kluge talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Anja Kluge szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes

Lucia Majoros

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Anja Kluge. Nekem tetszik

Magda Nemes

Nagy felfedezés ez a cikk a Anja Kluge és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Anja Kluge és az egész oldal