Anja KloecknerAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Kloeckner-ről van szó. A Anja Kloeckner-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Kloeckner-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Kloeckner-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Kloeckner-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Kloeckner-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Klöckner (* 1968 ) német klasszikus régész .

Anja Klöckner klasszikus régészetet és klasszikus filológiát tanult a Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonnban és a Ludwig-Maximilians-Universität Münchenben . 1994-ben doktori címet szerzett bonniban, Poseidon és Neptunusz témában . Görög istenképek fogadásáról a római mvészetben . 1995-ben Klöckner elbb kutatási asszisztens, majd késbb tudományos asszisztens lett a Saarbrückeni Saarland Egyetemen . 2002/2003-ban a Német Régészeti Intézet athéni osztályán a Német Kutatási Alapítvány ösztöndíjasa volt . A habilitációra 2004-ben került sor a Láthatatlan képek cím munkával . A görög felszentelési megkönnyebbülések a vallási kommunikáció médiájaként . Klöckner ezután Saarbrückenben vezet asszisztens és magántanár lett . Miután képviselte elnökének Klasszikus Régészeti az Ernst Moritz Arndt Egyetem Greifswald 2005/06 , és volt egy meghívott tudós a Getty Research Institute in Los Angeles január 2007 márciusáig , Klöckner tanított április 1-tl 2007. március 31, 2016, mint A klasszikus régészet professzora a Giessen-i Justus Liebig Egyetemen . 2016. április 1-jén felhívást fogadott el a Frankfurt am Maini Goethe Egyetem W3 klasszikus régészeti professzorára . A 2019/2020-as tanévben az Alfried Krupp Wissenschaftskolleg Greifswald vezet munkatársa volt.

Klöckner elssorban az ókor vizuális médiájával , a görög és római sírkultúrával, a szakrális terekkel és azok esztétizálásával, valamint a görög felszentelési dombormvekkel foglalkozik .

Bettípusok

Monográfiák

  • Poszeidon és Neptunusz. Az istenek görög képeinek recepciójáról a római mvészetben (= Saarbrücker Studies on Archaeology and Ancient History . 12. köt.). Saarbrücker Druckerei und Verlag, Saarbrücken 1997, ISBN 3-930843-17-X (disszertáció, Bonni Egyetem, 1993/94).

Szerkesztségek

  • A Matthias Recke : mecénások, támogatók, valamint a tudósok. A Giessen Régiséggyjtemény és támogatói. (= Mvek a klasszikus régészetrl / Kommunikáció a Gießen Antik Gyjteménybl. 2. kötet). Zimmermann, Nürtingen 2007, ISBN 978-3-922625-31-5 .
  • A Marietta Horster : Civic papok. Kultikus személyzet Athénban a hellenisztikus korszaktól a kés ókorig. (= Vallástörténeti kísérletek és elkészít munka. 58. évfolyam). De Gruyter, Berlin 2012, ISBN 978-3-11-025807-3 .
  • Horster Mariettával: Városok és papok. Kultikus személyzet Kis-Ázsiában és az Égei-szigeteken a hellenisztikától a császári periódusig. (= Vallástörténeti kísérletek és elkészít munka. 64. kötet). De Gruyter, Berlin 2013, ISBN 978-3-11-031837-1 .
  • Andrea Binsfelddel, Gabrielle Kremerrel, Marcus Reuterrel , Markus Scholzzal : Stadt - Land - Fluss. Treveri síremlékeket helyi és országos szempontból. A Nemzetközi Konferencia aktusai 25. - 27. 2018. október Neumagenben és Trierben. (= A Trier magazin mellékletei , 37. évfolyam), Reichert, Wiesbaden 2021, ISBN 978-3-7520-0013-9 .

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Hanna Bene

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Anja Kloeckner szóló cikkhez, de nagyon tetszett.

Levente Bodó

A Anja Kloeckner nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Mariann Deák

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Anja Kloeckner

Cecilia Mezei

A Anja Kloeckner szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Anja Kloeckner szóló cikk teljes és jól elmagyarázott