Anja JavorekAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Javorek-ről van szó. A Anja Javorek-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Javorek-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Javorek-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Javorek-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Javorek-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Javorek (született : 1996. február 27. ) szlovén síugró .

Karrier

Javorek a 32. hellyel debütált a kontinentális kupán 2009. január 21-én az olaszországi Toblachban. Miután más versenyeken ismét hiányzott a pontokból, az Alpesi Kupában folyamatosan bejutott a legjobb 15 közé, majd részt vett a 2013-as ifjúsági téli olimpiai téli fesztiválon , Romániában, Rânovban . A Trambulina Valea Crbunrii versenyén a 13. helyen zárt egyéniben, mieltt ezüstöt szerzett a vegyes csapatban Julija Sren , Cene Prevc és Ane Laniek mellett .

Január 25-én, 2014. Javorek tett neki vb debütált a Planicában és kész 26. a ugrálás a Bloudkova Velikanka .

A 2014 Junior Világbajnokságon a Val di Fiemme , elért 17. helye az egyéni jumping. Csapattársaival, Barbara Klinec-kel , Ura Bogatajval és pela Rogelj -vel együtt ezüstöt nyert a csapatversenyben.

sikerek

A vb helyezései

évszak hely Pontok
2013/14 53. 13.

web Linkek

Commons : Anja Javorek  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Opiniones de nuestros usuarios

Jelena Hajdú

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anja Javorek., Azt hittem, már mindent tudok a Anja Javorek., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Anja Javorek.

Csaba Győri

Ebben a Anja Javorek szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni

Csaba Hornyák

A Anja Javorek szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre