Anja JaenickeAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Anja Jaenicke-ről van szó. A Anja Jaenicke-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Anja Jaenicke-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Anja Jaenicke-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Anja Jaenicke-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Anja Jaenicke-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja Jaenicke (született október 9-, 1963-as in Berlin ) egy német színészn és szerz.

Élet

Anja Jaenicke Käte Jaenicke színészn lánya , akivel szintén a kamera elé állt ( a berlini búcsú cím filmben , rendez: Antonio Skármeta ) és Aras Ören író .

A filmben 1977-ben debütált a Heimkind fszerepével, azóta számos film- és televíziós produkcióban játszott. Mert az szerepe a Percy Adlon film The Swing , megkapta a bajor Filmdíj mint a legjobb fiatal színészn 1983-ban , és a Bambi a televíziós sorozat Mensch Bachmann . Játszott néhány Tatort- epizódban és televíziós sorozatban (köztük a Der Alte és a Derrick , valamint a Ezek a Drombuschok cím sorozatban ).

2011-ben regényt adott ki a CreateSpace Független Kiadói Platformon, a Lét tükre címmel .

Filmográfia (válogatás)

színház

  • 1980: Windsor vidám feleségei
  • 1982: Stella
  • 1988: A lány az utca végén

Díjak

  • 1983 - Bajor Filmdíj a legjobb fiatal színésznnek Annette Lautenschlag (Annette Kolb) szerepéért Percy Adlon "The Swing" -jében
  • 1984 - Bambi-díjak 1984
  • 1985 - német színészi díj "Chaplin Shoe" a német film- és televíziós rendezk szövetségi szövetségétl. V. mint a legjobb fiatal színészn

irodalom

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Anja Jaenicke - Yvonne "Yvonnche" Boxheimer. In: drombuschs.de. Archivált az eredeti szóló december 20, 2014 ; megtekintve 2020. december 18-án .
  2. Anja Jaenicke - életrajz. In: Ki kicsoda . Letöltve: 2020. szeptember 4 .

Opiniones de nuestros usuarios

Erik Pintér

Ezt a bejegyzést a Anja Jaenicke-ről pont ezt kerestem.

Hermina Szabados

A Anja Jaenicke szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

Peter Pusztai

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Anja Jaenicke. Nekem tetszik

Hanna Szalai

Tetszik az oldal, és a Anja Jaenicke szóló cikk az, amit kerestem